MJESEC POSVEĆEN ŽENAMA Ožujak je mjesec u kojem Supernova Zadar nagrađuje #Supercure

MJESEC POSVEĆEN ŽENAMA

Zadar, 04. ožujka 2019. – Obilježite mjesec posvećen ženama u Supernova centru Zadar koji je za vas pripremio super nagrade u sklopu nagradnih natječaja koji će trajati tijekom cijelog ožujka. S početkom 4. ožujka pa sve do 31. ožujka Supernova centar Zadar nagrađuje #Supercure koje očekuju brojne beauty i fashion nagrade.

Na Međunarodni dan žena, poznatiji kao Dan Žena koji se obilježava diljem svijeta na dan 8. ožujka, slavi se ženska snaga i njihova dostignuća na području ekonomije, politike i brojnih društvenih promjena. Ususret Danu žena, Supernova centar Zadar pripremio je brojne super nagrade, ali ne samo taj jedan dan već tijekom cijelog mjeseca. Stoga je ožujak posvećen samo damama koje sudjelovanjem u nagradnom natječaju „Super nagrade za #Supercure“ mogu osvojiti predivne poklon pakete od L’Occitane, Kiehl’sa , Douglasa i My Lovely Bagsa.

 

Sudjelovanje je jednostavno i sastoji se od četiri kruga: 4.3, 11.3., 18.3. i 25.3. koji donose šansu za osvajanjem super nagrada. Kako se prijaviti te koji su uvjeti natječaja pročitajte na webu Supernova centra Zadar: https://supernova.hr/supernova2/hr/zadar/novosti/posebne-ponude/super-nagrade-za-supercure

 

Naslovnica Promo

Najčitanije