StoryEditorOCM
PromoPRVI BEER PRINTER U HRVATSKOJ

U Billiard clubu od sada možete popiti pivo sa porukom

Piše Promo
13. travnja 2019. - 18:14
IMG-20190412-WA0030

Imali smo čast među prvima u Hrvatskoj popiti pivo sa motivom netom uslikanog selfija društva za stolom i to, vrlo jednostavno. Naime, ekipa iz svima nam dobro poznatog zadarskog puba Billiard club je, uz birokratske poteškoće, uspjela iz Irske uvesti prvi Ripples beer printer. Radi se o printeru koji na pjenu može isprintati doslovno sve što vam padne na pamet, bio to selfi ili neki dobro nam poznati motiv, logo, natpis...

Billiard club je zasigurno jedan od prvih zadarskih pub-ova i kao takvi moramo pratiti svjetske trendove. Za nabavku printera smo se odlučili kako bi našim gostima ponudili opciju više, pružili nezaboravno iskustvo, a naš pub dodatno pozicionirali i brendirali na karti zadarskih pub-ova. – govore nam iz već kultnog „Biljara“.

Ripples beer printer je svjetski trend prepoznat od strane svih većih i eminentnijih pub-ova u svijetu, a njegovu vrijednost prepoznala je i tvrtka DOMAK d.o.o., zastupnik pivskih bendova Benediktiner, Krombacher i Estrella, pod čijim se pokroviteljstvom uređaj i našao u Billiard clubu.

„Rukovanje“ printerom je vrlo jednostavno, gost samo treba skinuti aplikaciju, poslati fotografiju koju želi i Ripples u 8 sekundi stvori pravu malu umjetnost na pjeni. Osim pive naš Ripples radi i na koktelima, a cijena jednog printa je 4 kune, izuzev brendova Benediktiner, Krombacher i Estrella koji su besplatni za naše goste. – govori nam voditelj Billiard cluba.

Koliko je Ripples zanimljiv gostima dočarava nam i već prepuna aplikacija, kako selfijima, slikama ljubimaca, tako i našim proslavljenim sportašima kao što su Krešimir Ćosić ili Luka Modrić. Ukoliko je i vama čitajući ovaj tekst palo na pamet kako bi iznenadili prijatelje ili bolju polovicu ne preostaje vam ništa nego da požurite do „Biljara“!

Živili!

18. travanj 2024 12:39