PROMO Kako je Marin Deur u spasilačkoj misiji otkrio što mu zaista treba od tehnologije

PROMO

Što zaista znači u jednom mobilnom uređaju imati nekoliko korisnih i zahvalnih alata koji na toliko različitih načina mogu utjecati na to koliko dobro obavljate svoj posao, saznali smo nedavno od Marina Deura. Za njega ste vjerojatno ranije već čuli. Podsjetimo, prije godinu i pol dana, od gradonačelnika Zadra zajedno sa svojim bratom primio je Grb Grada  za požrtvovnost i podvig 11. rujna 2017. kada su iz prave vodene kataklizme uspjeli spasiti četiri osobe te izvukli više od 80 vozila.

Zanimljivo, Marin se prisjeća kako je baš tog dana imao mobitel koji nije bio vodootporan i koji mu je u jednom trenutku prestao raditi što ga je ponukalo na razmišljanje o kupnji uređaja koji bi uz njega bio u svakoj situaciji.

Od tada je prošlo već dosta vremena, ali ime Marina Deura odnedavno se ponovo može susresti u medijima. On je naime jedan od četiri centralna lika u serijalu video testimonijala autentičnih korisnika Cat® telefona u Hrvatskoj koji prikazuju koliko ovi uređaji stvarno olakšavaju obavljanje dnevnog posla.

Cat S61 ima ugrađenu termalnu kameru koja očitava raspon temperature do 400 Celzijevih stupnjeva te omogućuje detekciju ispravnosti kablova unutar motora.

Tehnologija napreduje brzo, svakodnevicu mijenja još brže

U današnja vremena u kojima svaki dan svjedočimo da se stvari odvijaju i mijenjaju ogromnom brzinom, Marin je i dalje odan poslu koji je odabrao prije 23 godine. Vlasnik je autolimarskog i lakirerskog obrta te vučne službe, a svaki dan primi više od stotinu poziva zbog čega mu je potreban mobitel sa snažnom baterijom.

„Dan ponekad potraje i do 11 navečer i jako mi je važno imati pouzdan, čvrst i robustan mobitel - otporan na udarce, prašinu, padove, tj. generalno sve izazove jer upravo je takav i moj posao. Nikada ne znam u kakvoj ću se situaciji sljedeće naći“, prokomentirat će Marin svoju svakodnevicu, punu najraznovrsnijih slučajeva u kojima je njegova pomoć, brza i adekvatna, prijeko potrebna. Iako radi u Zadru, njegove su usluge nerijetko tražene i van grada ili županije. U takvim okolnostima i kroz bogato iskustvo, Marin je naučio što želi i treba od mobitela te kako mu taj jedan uređaj, koji bi ionako imao uz sebe ma koju god vrstu mobitela odabrao, stvarno može utjecati na zadatke s kojima je suočen.

Pogledajte video!

Baš #zasvakusituaciju

Model koji Marin koristi u videu je Cat S61, najnapredniji predstavnik Cat robusnih pametnih telefona koji svojom nevjerojatnom čvrstinom, prilagodljivošću različitim situacijama, super praktičnom termalnom kamerom, senzorom za mjerenje unutrašnje kvalitete zraka, laserom za mjerenje udaljenosti i ostalim korisnim i specifičnim značajkama stvarno čini razliku u brojnim zanimanjima i zanatima, pogotovo ako se bavite čime i Marin.

Ili ste primjerice vatrogasac, poljoprivrednik ili možda speleolog.

Novosti o Cat robusnim pametnim telefonima pratite i na FB stranici Cat Rugged Phones Hrvatska. Tvrtka Cat Phones ima toliko povjerenje u otpornost svojih pametnih telefona da daje dvogodišnje jamstvo na oštećenje njihovih zaslona - što je jedinstvena ponuda na tržištu. Najnaprednijeg predstavnika Cat telefona, Cat S61, pronađite u ponudi Hrvatskog Telekoma i A1 Hrvatska.

Naslovnica Promo

Najčitanije