StoryEditorOCM
PromoSUPERNOVA ZADAR

Ljetne odjevne kombinacije koje obožavamo

Piše Promo
19. lipnja 2019. - 12:22
IMG_1423

Znamo da nam se bliži ljeto kada iz ormara krenemo vaditi omiljene kombinacije za vruće, sunčane dane. Krajnje je vrijeme da isprobate svoje omiljene haljine, bluze, kombinezone i ostale komade bez kojih je savršen ljetni styling nezamisliv. Svaka dama zna da je poseban užitak svoju garderobu iz sezone u sezonu upotpuniti novim trendi komadom odjeće ili modnih dodataka, pa ako to još niste učinile, pravo je vrijeme da se uputite u shopping. Na policama trgovina centra Supernova već su zasjali novi modeli koji su predmet skrivenih želja brojnih ljubiteljica mode.

Prozračne bluze i košulje uvijek su odličan izbor za ljetne vrućine, a odlično će odgovarati svakom dnevnom stylingu. Birajte lagane i prirodne materijale u kojima ćete se osjećati udobno, u kombinaciji s jednostavnim hlačama, upečatljivim nakitom i dobrim parom cipela odličan outfit i brojni komplimenti neće izostati. I naravno, ljetno sunce izvrsna je prilika da u kombinaciju ukombinirate damski šešir – i na visokim temperaturama ponekad nam je potrebna mala doza glamura.

Koji je uzorak prva asocijacija na ljetne i proljetne kolekcije? Naravno, cvjetni! Kada je nešto toliko dobro i nosivo, mora postati bezvremenski trend. Dok neki vole decentne varijante, drugima je nit vodilja za ljetne kombinacije – što šarenije, to bolje. U kojoj god da ste skupini, u svom ormaru obavezno morate imati bar pokoji komad jarkih boja i cvjetnog uzorka. Za formalne prigode ili večernje izlaske naš je prijedlog haljina uz koju će biti dovoljan omiljeni par cipela… i možda kap parfema. Dnevne vrućine lakše će se podnijeti u nešto jednostavnijim outfitima. Kratke jednobojne hlače idealan su izbor, a poželite li ipak pomalo razigrati kombinaciju, cvjetna košulja idealan je izbor.

Čak i ljubitelji nešto klasičnijih komada koji su uvijek vjerni svom provjerenom stilu svake sezone svoju garderobu mogu nadopuniti posljednjim trendovima. Ove godine trgovinama centra definitivno je zavladao „safari look“. Prozračni materijali i neutralne boje savršeni su za visoke temperature pa, osim što ćete izgledati izvrsno, slijedeći ovogodišnji modni trend, osjećat ćete se ugodno čak i za najtoplijih ljetnih dana. Lanene hlače, prozračne majice i obuća od brušene kože može biti fantastična kombinacija primjerena za odlazak na posao ili brojne druge obaveze. Uz odjeću neutralnih boja poput maslinaste, boje pijeska, sive ili bijele odlično će se uklopiti slamnate torbe i ostali modni dodaci u sličnoj izvedbi koji su ove sezone apsolutni must have. Uživajte u sezonskim modnim trendovima i neodoljivim kombinacijama za sunčane šetnje i vruće ljetne noći.

Predložene artikle potražite u trgovinama s.Oliver, Mango i Mass.

20. travanj 2024 02:28