StoryEditorOCM
PromoNE PROPUSTITE ODLIČNU PRIGODU

Ljetna sniženja uvijek su garancija za najdraže shopping vrijeme u Supernova centru Zadar

Piše PR
30. srpnja 2019. - 11:00
Mango sale 1b_edited

Odabir savršene ljetne kombinacije mnogo je lakši kada svoj shopping obavljate u periodu ljetnih sniženja. Iako su ljetna sniženja službeno započela već početkom srpnja, zadnji krug sniženja donosi zbilja najbolje popuste koji se penju i do sjajnih 70%. Upravo je to i više nego dovoljan razlog da se uputite u svoj omiljeni Supernova centar Zadar te iskoristite zadnji val ljetnih sniženja uz najpovoljnije cijene.

Kako svoje dnevne kombinacije učiniti još efektnijima i pretvoriti ih u pravu malu modnu priču za dnevne obaveze i ugodna večernja druženja? Odlaskom u najbolji shopping kada uz sjajne uštede možete pronaći širok izbor odjeće, obuće i modnih dodataka za sve sezone. Naime, na policama trgovina Supernova centra Zadar očekuju vas modni komadi od svih prethodnih sezona što znači na ljetnim sniženjima možete pronaći idealne komade za modne kombinacije i za nadolazeći period.

Bez obzira na promjene godišnjih doba, neki modni detalji su vječni i idu uz većinu vaših modnih kombinacija, a sada su još povoljniji i dostupniji. Pronađite marame, trake za kosu, moderne ukosnice, razni nakit, novčanike i mnoge druge modne dodatke zbog kojih će baš svaka vaša kombinacija dobiti poseban efekt.

Kreirajte svoju modnu priču, provedite ugodno vrijeme u shoppingu sa svojim najdražim osobama i iskoristite finalne dane ljetnih sniženja koja će vam donijeti najbolje uštede.

Ljetni shopping najčešće donosi i pune ruke vrećica, ali za to se pobrinuo vaš omiljeni Supernova centar Zadar koji je u najnoviju ponudu usluga uvrstio i ormariće za besplatno odlaganje stvari. Na čak trima lokacijama u sklopu shopping centra pronaći ćete ormariće kako biste bolje i lakše proveli svoje shopping vrijeme.

Vidimo se u Supernova centru Zadar.

 

19. travanj 2024 18:41