StoryEditorOCM
PromoVELIKI POPUSTI 10. KOLOVOZA

Najbolji ljetni super shopping u Supernova centru Zadar

Piše Zadarski.hr
9. kolovoza 2019. - 11:50
Supernova-SS-totem-1080x1920

Ljeto je u svom punom sjaju, a kako biste vi zasjali fantastičnim modnim kombinacijama pobrinuo se jedan od najvećih shopping centara u Dalmaciji - Supernova centar Zadar svojom neodoljivom Super subotom. Dan za najbolji shopping čeka vas 10. kolovoza i donosi brojne dodatne pogodnosti na već postojeća ljetna sniženja.

Iskoristite posljednje dane velikih sezonskih sniženja i iskombinirajte ih s dodatnim popustima Super subote za najbolje shopping iskustvo ovoga ljeta.

Pronađite najudobniji par obuće snižen i do -60% u trgovinama Transporter Footwear i Office Shoes, kupaći kostim po -50% nižoj cijeni u trgovini Tezenis ili novu posteljinu sniženu do -70% u trgovini Posteljina.hr.

Iskoristite dodatnih -20% popusta na već sniženi asortiman trgovine Sportina, -20% popusta na kompletan asortiman optike u trgovini Optotim optika, kao i -15% popusta na kupnju iznad 200 kuna u DM-u.

Najsretnije shoppingholičarke i shoppingholičare možda iznenadi i shopping patrola koja donosi čak tri vrijedna poklon-bona u vrijednosti od 1.000 kuna.

Više informacija o posebnim ponudama i popustima koji Vas očekuju ove Super subote, pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

19. travanj 2024 21:35