StoryEditorOCM
PromoBOGATA PONUDA, JOŠ BOLJE CIJENE

Povratak u školu bez muke uz Supernova centar Zadar

Piše Zadarski.hr
23. kolovoza 2019. - 16:46
Supernova Zadar B2S 2019 opci 970x250px

 

Zadar, 26. kolovoza 2019. – Bezbrižne dane vaših mališana bez obaveza provednih u igri na plaži uskoro će zamijeniti novi školski izazovi. Kraj ljeta najavljuje povratak u školske klupe i kupovinu svih najbitnijih stvari za prvi dan nove školske godine. Kako bi kupovina prošla bez prevelikih briga, pobrinuo se Supernova centar Zadar svojom bogatom ponudom i još boljim cijenama.

 

Tražite li novi školski ruksak ili torbu za vaše školarce, trgovine Müller, Spar, Kik ili Tisak media pravi su izbor za vas jer na jednom mjestu možete kupiti i bilježnice, pernice, vodene boje i sav potreban pribor za školske obveze vaših djevojčica ili dječaka. Idealne modne kombinacije u kojima će vaši školarci neometano uživati u druženju s prijateljima nalaze se u trgovinama C&A, New Yorker, H&M i mnogim drugim.

 

Oko obuće za mališane koja mora biti udobna, kvalitetna i moderna nema kompromisa, a pravi model pronađite u trgovinama Mass, CCC, Hervis, Deichmann ili Shooster.

Neizostavan dio odrastanja vašeg najdražeg školarca zasigurno je i tehnologija koja im pomaže u savladavanju određenih zadataka. Mobitele, laptope ili tablete, kao i fantastičan izbor tehnike potražite u trgovinama Elipso, NOA, Mobilcentar A1 i drugim.

 

Shopping za početak školske godine bez stresa, uz fenomenalnu ponudu, akcijske cijene i odličnu zabavu čeka vas u Supernova centru Zadar.

 

Prije nego se zaputite u najbolji shopping, ponudu provjerite na https://supernova-zadar.hr ili na Facebook stranici centra.

 

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

 

25. travanj 2024 01:28