StoryEditorOCM

Tarot karte mijenjaju život nabolje

Piše EP
2. rujna 2019. - 10:00

Ime mi je Marija. Više od 15.g. profesionalno se bavim tarotom. U svom dugogodišnjem radu susrela sam se sa mnogim nesretnim sudbinama ljudi. Njihove teške životne situacije naizgled su bile nerješive, no uz moje savjete i iskustvo pronašli smo zajedno novi sretniji put sudbine.

Kada vas opterećuju ljubavni odnosi nazovite me. Odgovoriti ću vam odmah:

da li je vaš partner za vas i da li ćete ostati u vezi ili braku,

kada ćete pronaći ljubav,

da li vas voli,

da li se treća osoba ispriječila vašoj sreći,

da li vas partner vara i da li ćete riješiti neku ljubavnu svađu.

Mladi smo bračni par. Prije dvije godine rodila sam bebu koja je bila ispunjenje naših želja. Početak je bio težak, pun obaveza i brige za dijete kojem sam se posvetila. Mjeseci su prošli, a moj muž se sve više udaljavao od mene.

Česte svađe i prigovori postali su nam normalni. Jedan dan mi je priznao da je već dugo nesretan i da ima drugu. Prevara me slomila, ali još uvijek sam ga voljela.

Pokušala sam ga na sve načine vratiti ali bez uspjeha. Iscrpljena i bez očekivanjanazvala samtarot savjetnika Mariju. Moj prvi dojam o gđi Marijibio je njen miran glas koji je širio u meni pozitivnu energiju. Bila sam iznenađena koliko je znala o meni i mom braku. Dala mi je odgovor kako i što učiniti da vratim muža. Dok pišemovaj tekst, smiješim se igledam svoju obitelj koja je opet zajedno.

Anonimno

Za savjet gđe. Marije nazovite 064 600 000 fix 6,99 mob 8,41 kn/min

Ako ste zabrinuti za financijsku budućnost, saznajte već danas:

hoćete li uskoro ostvariti novčani priljev,

da li ćete pronaći novi posao,

prodati imovinu,

te kako napredovati u karijeri.

Oduvijek sam volio pripremati jela za svoje ukućane i prijatelje jer kuhanje je bila moja najveća strast. No životne okolnosti su bile takve da sam se morao zaposliti u jednom skladištu i preživljavati iz dana u dan. Dugovi su se gomilali, a bolje plaćenog mjesta ni drugdje nije bilo. Posudio sam novce od rodbine samo da bih preživio. Od brige nisam mogao spavati. Nazvao sam gđu.Mariju jedne večeri i to mi je zauvijek promijeniloživot. Vidjela je rješenje mog problema ako slijedim svoju strast-kuhanje i u odlasku na prekooceanski brod. Uspio sam se prijaviti za pomoćnog kuhara i kroz neko vrijeme sam napredovao. Danas radim kao kuhar u jednom poznatom lancu ljetovališta.

Hvala vam, Tomislav

Za savjet gđe. Marije nazovite 064 600 000 fix 6,99 mob 8,41 kn/min

Za probleme u obiteljskim odnosima ne čekajte, brzo rješavam:

svađe s ukućanima,

loše odnose sa svekrvama,

probleme sa tinejdžerima i školom,

svađe oko djece.

Moj sin se potpuno promijenio od kada se oženio. Više nije često dolazio k meni niti me zvao. Mislila sam da je moja snaha jako loše utjecala na njega. Često smo se prepirale iradi toga se su se potpuno udaljili od mene.Od silne tuge nisam znala što napraviti. Gđa. Marija mi je ukazala na moje greške i što napraviti da se naš odnos popravi. Danas shvaćam da sam pretjerala u svađi  jer sam se osjećala jako usamljeno. To se srećom promijenilo i danas ponosno čuvam svoju unučicu.

Pozdrav od Nede

Za savjet gđe. Marije nazovite 064 600 000 fix 6,99 mob 8,41 kn/min

Moja želja je pokazati vam najkraći i najlakši put da dođete do cilja i ostvarite svoju sreću u ljubavi, steknete sigurnost na materijalnom planu i sačuvate dragocjeno zdravlje.

Vaša Marija

Aurora u.o.   |   Slave Raškaj 10, Karlovac   |   OIB: 12533330791   |   info: 0992501470 | +18

16. travanj 2024 08:59