StoryEditorOCM
PromoVRIJEME JE DA ŠKOLSKA ZABAVA ZAPOČNE UZ SUPERNOVA CENTAR ZADAR

Uz super shopping očekuje vas i odličan zabavni program

Piše Promo
11. rujna 2019. - 14:50
Supernova Zadar B2S 2019 EVENT 600x300px

Početak novih izazova u školskoj godini započnite uz najbolju zabavu i odlično druženje u Supernova centru Zadar. Sve školarce i njihove roditelje očekuje sjajan program ove subote, 14. rujna s početkom u 17 sati. Ako već niste, ovo je izvrsna prilika da obavite i svoj posljednji shopping za školu jer vas očekuju odlični popusti i super akcije u brojnim trgovinama shopping centra.

Nova školska godina osim radnih navika i novih obveza, donosi i brigu oko školske opreme i novih odjevnih kombinacija za sve školarce. Kako biste ispunili sve obveze sa svoje liste, posjetite Supernova centar Zadar gdje vas očekuju odlične cijene i najbolja ponuda školskih torbi, pernica, bilježnica i ostalih potrepština.

Uz super shopping očekuje vas i odličan zabavni program koji počinje od 17 sati, a na programu su kreativne radionice u kojima će najmlađi izrađivati posebne personalizirane bilježnice. Pogledajte i zanimljivu interaktivnu lutkarsku predstavu „Prvašići“ koja će vas zabaviti uz neustrašivu žiraficu Petru, „strašnog“ lavića Lea, uplašenog slonića Tonka i njihovu učiteljicu Lanu. Pred prvašićima je najteži zadatak prilagodbe novim obvezama i prijateljstvima koja će vas zasigurno nasmijati i uvesti u novu školsku godinu.

Supernova centar Zadar uvijek pripremi i fantastične nagrade za mala natjecanja koja su rezervirana za svu djecu. Tako najmlađi mogu sudjelovati u natjecanju brzog čitanja, a nakon toga sprema se najbolji školski party program. Stoga, dragi roditelji ne razmišljajte puno i povedite ove subote svoju djecu te sudjelujte u super zabavi za najveseliji i najbolji početak nove školske godine.

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

18. travanj 2024 07:31