StoryEditorOCM
PromoMODNI PREOKRET!

Vraća se street style na ulice Zadra!

Piše Promo
1. listopada 2019. - 16:14
Replay-0130

NOVI Replay store u centru Zadra otvara vrata na staroj adresi te uz novu kolekciju donosi i potpuno novi modni doživljaj!

Od utorka 01. listopada Zadrani će moći uživati u posebno uređenom Replay storeu, na staroj adresi Knezova Šubića Bribirskih 10, koji odabirom materijala, boja i detalja sjajno nadograđuje jednu od najposebnijih kolekcija do sada te nadomak ruke donosi hot Iteme, posebno odabrane za zadarsku fashion publiku!

Dodatna zanimljivost je i shopping rulet do 6.10., u čijem natjecanju mogu sudjelovati svi posjetitelji Replay storea koji se registriraju kao loyalty članovi te se pretplate na Replayev newsletter, kao i postojeći loyalty članovi koji za ovu priliku mogu iskoristiti i svoj postojeći loyalty popust ili pak osvojeni! Svaki okret ruleta je dobitan!

Također, s najavljenim otvorenjem, svi kupci Zadra i okolice, kao i turisti, moći će sve naručene artikle putem službenog Replay webshopa: www.reverto.hr, moći preuzeti naručene artikle u Replay storeu u Zadru.

Inovativan poduzetnički pristup vizionarski najavljuje uzbudljivu stilsku sezonu te na police stavlja zanimljive komade koji odišu poznatom Replayevom kvalitetom nadograđenom inovacijama u proizvodnji te futuriziranu ekološki obradivim materijalima, a promotivni popusti te shopping rulet donose dodatne bodove kada je riječ o dobroj kupnji!

Doživite jednu od najposebnijih Replay kolekcija do sada, posjetite Replay store u Zadru, Knezova Šubića Bribirskih 10, kako biste oduševili svoje modne apetite!

 

 

 

 

 

 

 

 

26. travanj 2024 10:30