PRIDRUŽITE SE PRVOM GASTRO CRAWLU U HRVATSKOJ Dobro se zabavite i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon!

PRIDRUŽITE SE PRVOM GASTRO CRAWLU U HRVATSKOJ

U utorak, 8. listopada, METRO obilježava četvrti „Dan mojeg poslovanja“ posvećen malim i srednjim poduzetnicima, a kojem su se pridružili i poduzetnici iz Zadarske županije te pripremili posebne ponude za građane i građanke kako bi zajedno proslavili svoj dan.

Na „Dan mojeg poslovanja“ zadarski Harbor – Cook house&Club za goste će pripremati njoke i juneći ragu za samo 20 kuna, a Caffe Bar Down Town, Hype Bar, Teatro Bar i TheFactory Bar imat će posebnu ponudu.

METRO na Dan mojeg poslovanja organizira i prvi hrvatski GastroCrawlu kojem Zadranke i Zadrani mogu sudjelovati tako da 8. listopada iskoriste posebne ponude zadarskih ugostitelja te na društvenim mrežama objave selfie uz #gastrocrawl koji prikazuje kako s društvom uživaju u posebnim ponudama. Društvo koje je objavilo najkreativnije selfije METRO će odvesti na putovanje u Lisabon ili Barcelonu. Za više informacija o sudjelovanju posjetite GastroCrawlFacebookevent.

METRO je za sve poduzetnike koji se pridruže "Danu mojeg poslovanja“ osigurao i digitalnuplatformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju. Prošle godine u „Danu mojeg poslovanja“ sudjelovalo je 350 tisuća poduzetnika iz 25 zemalja, među kojima više od 3 tisuće malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske.


 

Naslovnica Promo

Najčitanije