StoryEditorOCM
PromoPROMO: SUPERNOVA IMA RJEŠENJE

Super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno!

Piše PROMO
4. studenog 2019. - 10:35
Supernova poklon kartice 10-2019_PR_clanak

Potraga za idealnim poklonom često predstavlja zahtjevan zadatak, a ponekad je tzv. igra na sigurno ujedno i najbolje rješenje. Umjesto klasičnih poklona poput cvijeća i čokolada, super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno je poklon-kartica za slobodan izbor one osobe koju ste odlučili darivati. S poklon-karticom zasigurno nećete pogriješiti jer tako omogućavate da svatko odabere nešto po vlastitoj želji.

Od ovog studenog, u najvećem lancu shopping centara Supernova Hrvatska, pronađite idealan poklon za svoje najdraže i izmamite im osmijeh na lice. Nove Supernova poklon-kartice dostupne su u prodaji od 2. studenog na info pultu u Supernova centru Zadar. Riječ je o jedinstvenim poklon-karticama na hrvatskom tržištu jer omogućavaju nezaboravno shopping iskustvo u svih 11 shopping centara Supernova diljem Hrvatske s više od 500 trgovina.

Iznenadite svoju suprugu, supruga, dečka, djevojku, sestru, brata, prijateljicu, prijatelja ili poslovne partnere najboljim odabirom uz Supernova poklon-kartice. Nadoplatite željeni iznos s minimalnih 100 kuna pa sve do maksimalnog iznosa od 5.000 kuna te omogućite nezaboravno shopping iskustvo bez ograničenja u odabiru.

Bilo da je riječ o svečanoj obljetnici, rođendanskoj proslavi, darivanju povodom rođenja djeteta, maturalnoj večeri, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju ili nekoj drugoj važnoj prigodi, uz poklon-karticu nećete pogriješiti. Darivanjem poklon-kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping. Poklon-kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije.

Detaljne informacije, uvjete kupovine kao i popis trgovina u kojima poklon-kartice vrijede pronađite na službenoj internetskoj stranici Supernova centra Zadar.

19. travanj 2024 15:04