StoryEditorOCM
PromoKRENULA PRVA VELIKA ZIMSKA SNIŽENJA

Vrijeme je za shopping u Supernova centru Zadar!

Piše PROMO
27. prosinca 2019. - 11:08
Supernova_Supersale_12-2019_BLAGDANI_FINAL-970x250pxa

Krenula su prva velika zimska sniženja koja donose najpovoljnije cijene za vaše najdraže shopping iskustvo. Prepustite se shopping groznici u Supernova centru Zadar, ostvarite super uštede uz sjajne cijene koje su niže i do 70% te započnite godinu sa stilom. Više od 140 trgovina shopping centra u ponudi ima odličan izbor sniženih artikala za sve modne ukuse i želje.

Ovo je definitivno jedno od najboljih perioda u godini kada je idealno vrijeme za shoppingiranje jer su i službeno započela velika zimska sniženja u trgovinama Supernova centra Zadar. Niske cijene savršena su prilika da na policama trgovina pronađete jedan od novih modnih komada s kojima ćete ušetati u Novu godinu sa stilom. Novi kaput, dugoželjene čizmice, najnovija torbica ili neki drugi hit komad, sada vas čeka po povoljnoj cijeni. Osim modnih poslastica, tu su i brojni beauty artikli, dječja oprema, delicije za svako nepce, sportska oprema, obuća za sve uzraste, igračke za najmlađe, najnoviji gadgeti te razni drugi artikli iz kategorije tehnike. Kupujte po cijenema nižim od 20 do 70 posto u više od 140 trgovina. Tu je i neizostavna Supernova poklon-kartica kojom možete obradovati svoje najdraže jer omogućava shopping u svim Supernova centrima diljem Hrvatske.

Nikako ne propustite sezonsko sniženje u Supernova centru Zadar i već danas obavite svoj shopping jer s povoljnim cijenama artikli brzo nestaju s polica. Aktualne ponude provjerite i na službenoj internetskoj stranici www.supernova-zadar.hr ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se!

20. travanj 2024 14:44