StoryEditorOCM

FOTO: BICIKLIJADA ZADAR-VIR: Ni kiša ih nije omela - na cilju ih je čekala porcija graha i zabava, a najsretniji je na tomboli dobio bicikl!

Piše PSD.
2. listopada 2016. - 15:25
biciklijada_zadar_vir9-0210(1)

Ni kiša nije uspjela omesti tradicionalnu 18. po redu Biciklijadu od gradskog mosta u Zadru do centra Vira – prve kapi sustigle su sudionike kilometar prije cilja gdje ih je čekao ručak i prigodni program s nagradnom tombolom. Biciklijada je krenula oko 10 sati iz Zadra, a prvi su sudiobici u Vir počeli stizati oko podneva.

- Ove smo godine imali oko 315 sudionika u rasponu od 5 do 75 godina, a Biciklijada već tradicionalno ima i međunarodni karakter jer su sudjelovali i biciklisti iz Slovenije, Češke, Austrije, Mađarske, Srbije, Njemačke i BiH. Naša manifestacija nema natjecateljski karakter, pobjednici su svi koji se od Zadra dovezu do Vira, a za sve smo sudionike pripremili 350 porcija graha, zabavni program i tombolu u kojoj je prva nagrada bicikl vrijedan oko 3.500 kuna, izjavio je Željan Kalac iz tvrtke "Vir turizam" koja je s Općinom Vir pokrovitelj Biciklijade. 

Organizacijsku im je pomoć pružio i Biciklistički klub Zadar, a za sve sudionike je organiziran prijevoz do Zadra i to vozilima općinskih poduzeća „Čisti otok“ i „Vir održavanje“ te automobilima taksi kompanije „Taxi Vir“.

P.O.

Snimio Jure Mišković / HANZA MEDIA

19. travanj 2024 16:05