StoryEditorOCM
RegionalOGRANIČENJA U PROMETU

Zatvorena dionica Maslenica - Zaton Obrovački, na autocestu mogu samo osobna vozila

Piše M.K.
19. travnja 2017. - 10:56
zadar_bura12-170117

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina- DC50 i DC27) i Paški most.

Za sav promet zatvorene su: DC 54 Maslenica- Zaton Obrovački (zbog bure) DC 218 Dobroselo - Mazin - Bruvno (zbog snježne vijavice).

Do 9. lipnja 2017. godine zbog rekonstrukcije križanja DC8/LC 63063 sa izgradnjom pješačkog pothodnika, privremeno se za sav promet zatvara Jadranska magistrala DC8 kroz Posedarje. Obilazak: DC8-Vinjerac-Slivnica-Slivnica Donja-DC106-DC8.

Do 30. lipnja u 16 sati, zbog obnove kolnika, na državnoj cesti DC502 u mjestu Pridraga vozit će se naizmjence, uz privremenu regulaciju prometa.

Do 16. lipnja zbog radova na izgradnji pješačkog pothodnika u Murvici Gornjoj na Jadranskoj magistrali (DC8), vozit će se privremeno izgrađenom devijacijom - javlja Županijski centar 112.

Slab snijeg pada u Gorskom kotaru i Lici, pa se vozačima savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme, navodi se u izvješću HAK-a od 7,20 sati.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog opasnosti od divljači (srne) na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod motela Plitvice u smjeru istoka pzivamo vozače na oprez!

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima: Bregana (kolona je duga oko 3 km), Pasjak i Macelj.

S obzirom na povremene, sustavne granične kontrole i pojačan promet prema graničnim prijelazima, osobito s BIH na ulazu te Slovenijom na izlazu iz HR, upozoravamo i na povremeno duža čekanja. Vozače molimo za strpljenje i razumijevanje.

U prekidu su: trajektna linija Sumartin-Makarska i katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Rijeka.

19. travanj 2024 20:39