StoryEditorOCM
RegionalTEŠKI INCIDENT U MANDRAMA

Pijana mještanka (26) izgrebala policajku po licu, a onda je udarila i šakom u glavu

Piše M.K.
1. kolovoza 2017. - 12:03
opatovac_osobe3-111015

Pijana 26-godišnjakinja izgrebala je policajku po rukama i licu, a onda je udarila i šakom u mjestu Mandre na otoku Pagu, nakon što je upozorena od strane policajaca da remeti javni red i mir.

Napad se dogodio prošle noći oko 3 sata. Paški policajci pozvani su na postupanje zbog vike koja je dopirala iz kafića Marinero u Mandrama.

Tamo su na terasi zatekli troje mlađih mještana: 26-godišnjakinju u društvu s 26-godišnjakom i 21-godišnjakom. Glasno su pričali i galamili, pa su ih policajci upozorili da se stišaju. Poslušali su policajce i počeli se udaljavati, ali su i dalje nastavili galamiti, pa su ih policajci opet upozorili da se smire.

Kad je policajka prišla 26-godišnjakinji, ona je odgurnula i izgrebala noktima po rukama i licu, te je pokušala pobjeći. Kad ju je policajka sustigla, udarila ju je šakom u glavu.

Policajci su je morali svladati i privesti, te je zadržana u policiji do otrežnjenja jer joj je izmjereno 1,2 alkohola.

Policajka je lakše ozlijeđena.

Svo troje će dobiti prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, a 26-godišnjakinja uz to i optužni prijedlog zbog vrijeđanja policajca i kaznenu prijavu zbog napada na policajca.

 

17. travanj 2024 06:58