TI ĆEŠ MENE SNIMATI ZA BOOKING.COM Vlasnik apartmana u Kožinu koji je popravljao bazen izbio gošći kameru iz ruke pa dobio od dečka šakom u glavu

TI ĆEŠ MENE SNIMATI ZA BOOKING.COM

Gužva zbog poznate internetske stranice za rezervaciju smještaja Booking.com izbila je u Kožinu. Tamo je 51-godišnji vlasnik apartmana, inače austrijski državljanin hrvatskog podrijetla, popravljao bazen, koji je, očigledno, bio uvršten u ponudu najma apartmana. Mladi gosti koji su rezervirali smještaj nestrpljivo su čekali popravak, a onda je iznervirana gošća uzela kameru i počela snimati vlasnika dok je popravljao bazen, te je rekla kako će sve to objaviti na Booking.com-u.

Vlasnika je to iznerviralo pa je udario djevojku po ruci i izbio joj kameru, povikavi da mogu svi skupa lijepo ići ća ako im se ne sviđa smještaj.

 Njezin 32-godišnji partner udario je potom domaćina šakom u glavu - zbog čega je naposlijetku intervenirala i policija. Gosti iz unutrašnjosti Hrvatske morali  su ipak napustiti apartman, a policija je uputila prijave za remećenje javnog reda i mira.

Naslovnica Regional

Najčitanije