StoryEditorOCM
RegionalBIOGRAD BOAT SHOW

Rekordnih 300 izlagača, koncert Nene Belan i spektakularni vatromet

Piše Zadarski.hr
20. rujna 2017. - 19:29
biograd

Novi izložbeni prostor i plutajući šatori - dodatnih 1000 m2 izložbenog prostora bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače s dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će također postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će poduplan u širinu, te će biti dodani novi kongresni sadržaji.

U nedostatku izložbenog prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Članovi Biograd B2B-a mogu registrirati svoju tvrtku i dogovarati sastanke uz pomoć društvenih događanja i opsežan Kongresni program, koji uključuje Hrvatski nautički forum organiziran od strane Hrvatske gospodarske komore.

 Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i Nenu Belana za besplatan subotnji party uz Mirnovec vatrometni spektakl , koji će promovirati njihov Fun park u Biogradu i koji će biti otvoren za dane sajma, nudeći cjelovit obiteljski ugođaj u Biogradu. Regate- kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Offshore Challenge za vrijeme sajma. Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, sa najviše izlagača i plovila na Jadranu Ključ uspjeha sajma je jedinstvena atmosfera Biograda i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Sa više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije. Posjetite www.bbs.com.hr te upoznajte sajam preko 360° virtual toura.

18. travanj 2024 10:32