KĆI JE DOŠLA POSJETITI SVOG JEDVA POKRETNOG OCA (73), ALI NAIŠLA JE NA STRAVIČAN PRIZOR U malom mjestu dogodio se jeziv zločin, starac je ubijen, provaljeno je i susjednu kuću!

KĆI JE DOŠLA POSJETITI SVOG JEDVA POKRETNOG OCA (73), ALI NAIŠLA JE NA STRAVIČAN PRIZOR

Tomislav Vugriniček, 73-godišnjak koji je bio teško pokretan, ubijen je u subotu u svojoj kući u Podgorju Jamničkom na području Jastrebarskog. 

Njega je mrtvog u kući pronašla kći Jasna koja ga je obilazila dva do tri puta dnevno jer je u kući živio sam i bio je teško pokretan. Prema riječima susjeda, žrtva ubojstva je jedan od rijetkih starosjedilaca ovog zaseoka na području Pisarovine od svega nekoliko kuća i nekoliko vikendica, javlja jutarnji.hr.

Kći je navratila k ocu oko 15 sati. Užasnuta prizorom ubijenog oca odmah je obavijestila policiju koja je brzo došla na mjesto ubojstva i počeo je očevid koji je još uvijek u tijeku.

- Provaljena je i kuća do njegove čiji je vlasnik u Sinju i policija ga je obavijestila o provali. Ovo nije prvi put da je provaljivano u kuće ili vikendice, ali nikad se ovakvo nešto nije dogodilo - rekao nam je jedan mještanin Podgorja Jamničkog. Vijest o ubojstvu ubrzo se proširila među mještanima kojih nije velik broj, ali i cijelim krajem jer kći ubijenog živi svega nekoliko kilometara dalje od kuće u kojoj je živio njezin otac.

Jesu li lopovi koji su bili u kući njegova susjeda mislili i da je njegova kuća u koju provaljuju prazna tek treba utvrditi istraga, pa su u trenutku kad su u njoj zatekli Tomislava V. odlučili ubiti svjedoka koji bi ih možda prepoznao ili su od njega htjeli iznuditi novac tek treba ustanoviti istraga.

Kako smo doznali, ubojstvo nije počinjeno vatrenim oružjem, a nije poznato radi li se o jednom ili više počinitelja, te na koji način su došli i otišli s mjesta zločina. No, obzirom da se radi o prilično izdvojenom, ali urbaniziranom mjestu za pretpostaviti je da bi provalnik ili više njih počinili zločin iz ovog kraja.

Naslovnica Regional

Najčitanije

FOTO: OVAKVE APARTMANE JOŠ NISTE VIDJELI: Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!

Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!
Marko Duvančić (42), vinar iz Razvođa, pokucao je jedne večeri na vrata svoje kuće, pričekao da mu supruga ...
Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!