NASTAVLJA SE RAT OKO BENZINSKE PUMPE NA VIRU Kapović USKOK-u prijavio četiri osobe, od Županije traži poništenje građevinske dozvole

NASTAVLJA SE RAT OKO BENZINSKE PUMPE NA VIRU

U ime Općine Vir, načelnik Kristijan Kapović USKOK-u je predao kaznenu prijavu u slučaju izdavanja građevinske dozvole za gradnju benzinske pumpe investitoru "Tri Bartola". Prijava je predana protiv Ivone Cote, pomoćnice pročelnika nadležnog upravnog odjela Zadarske županije, investitora Bartula Burčula, projektanta Željka Predovana, te Ante Valentića, direktora tehničke ispostave Hrvatskih cesta.

Iz Općine Vir najavljuju da će u četvrtak do 12 sati, preko Odvjetničkog ureda Korljan&partneri, Zadarskoj županiji podnijeti Zahtjev za poništenje građevinske dozvole kao izvanredni pravni lijek, dok će Ministarstvu graditeljstva biti podnesen Zahtjev za upravni nadzor.

-Do kraja tjedna Općina Vir će podnijeti Zahtjev za pokretanje upravnog spora pred Upravnim sudom u Splitu i postupak pred Općinskim sudom u Zadru za privremenu mjeru stavljanja izvan snage izvršnosti građevinske dozvole za koju smatraju da je nezakonito izdana. 

Naslovnica Regional

Najčitanije

FOTO: OVAKVE APARTMANE JOŠ NISTE VIDJELI: Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!

Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!
Marko Duvančić (42), vinar iz Razvođa, pokucao je jedne večeri na vrata svoje kuće, pričekao da mu supruga ...
Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!