U STRAVIČNOJ PROMETNOJ NESREĆI ŽIVOT IZGUBIO 14-GODIŠNJAK Bio je u neregistriranom Fordu kojega je vozio također maloljetnik

U STRAVIČNOJ PROMETNOJ NESREĆI ŽIVOT IZGUBIO 14-GODIŠNJAK

U centralnoj Istri na uskoj lokalnoj cesti između Tinjana i Muntrilja kod sela Brečevići na Pazinštini u srijedu navečer oko 19.30 sati dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj je život izgubio maloljetnik.

Kako doznajemo, riječ je o 14-godišnjem dječaku Reneu Brečeviću iz obližnjeg sela Brečevići. Nesretni Rene u tom je trenutku bio na mjestu suvozača, a vozilo marke Ford vozio je maloljetni vozač koji je prošao u nesreći neokrznut. Vozilo, koje je bilo neregistrirano, izletjelo je s ceste i udarilo u stablo te je od siline udarca u potpunosti uništeno, posebno na strani suvozača. Odmah je na lice mjesta izašla Hitna pomoć iz Poreča i Pazina te pazinska policija i vatrogasci koji su osigurali mjesto nesreće, ali nažalost maloljetnom Reneu nije bilo pomoći.

Bio je još živ kada je Hitna pomoć stigla na mjesto nesreće, ali je tamo i preminuo zbog teških ozljeda koje je zadobio prilikom udarca automobila u stablo nakon što su ga 40 minuta pokušavali reanimirati. Maloljetni vozač također je odmah prevezen u pulsku Opću bolnicu, ali kako mu nisu ustanovljene ozljede, pušten je kući.

- Nesreća se dogodila kada je maloljetni hrvatski državljanin prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim automobilom Ford, kolnikom nerazvrstane ceste Tinjan - Muntrilj. Nedaleko od mjesta Brečevići vozač je nakon izlaska iz lijevog zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom, sletio s kolnika i udario u stablo.

U nesreći je smrtno stradalo dijete koje je nalazilo na mjestu suvozača. Tijelo preminulog po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno je na Odjel patologije OB-a Pula radi obavljanja obdukcije, navode u Policijskoj upravi istarskoj. Što se tiče maloljetnog vozača, policija je najavila da se protiv njega nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Naslovnica Regional

Najčitanije

FOTO: OVAKVE APARTMANE JOŠ NISTE VIDJELI: Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!

Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!
Marko Duvančić (42), vinar iz Razvođa, pokucao je jedne večeri na vrata svoje kuće, pričekao da mu supruga ...
Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!