NAŠ HULIGAN ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI Srpski monstrum, koji je ugušio sina (4) i izbo ženu nožem 50 puta, izmasakrirao se do smrti pred šokiranim Splićaninom!

NAŠ HULIGAN ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI

Sad već čuvena splitska šestorka, koja je zadržana u istražnom zatvoru u Beogradu, čini se proživljava teške dane. Tako jedan član navedene grupacije, a koja je prije mjesec dana sudjelovala u neredima na srpskom derbiju, ide redovito na psihijatrijske tretmane.

Prema huliganima nigdje nema milosti (a posebice ako se još hrvatski zateknu u Beogradu), pa su smješteni uz one najgore u zatvorima. Jedan od šestorke posebno nije imao sreće, pa ga je dopao dvostruki ubojica Marko Nikolić. O njemu smo već pisali, riječ je o manijaku koji je ugušio svog četverogodišnjeg sina, a onda tijelo bacio pod noge šokirane supruge, da bi istu, potom izbo - pedesetak puta nožem!

On je dva dana prije kraja mjeseca prosinca razbio zahodsko ogledalo, komadom stakla napao cimere iz ćelije, jednog izbo nanijevši mu teške ozljede, nakon čega je sebi prerezao vrat. Na kraju je podlegao ozljedama, donosi 100posto.hr.

Svi ti prizori bili su, očito, preekstremni za jednog od članova šestorke, pa je zatražio psihijatra. Psihijatrijski tretman nad Splićaninom traje od stravičnog događaja, 30. prosinca prošle godine, piše Slobodna Dalmacija.

Prema službenim informacijama, koje su bile dostupne neposredno nakon njihova uhićenja sredinom prosinca, u Okružnom zatvoru u Beogradu - popularno zvanom Centralni zatvor - šestorici Splićana pružena je sva potrebna medicinska skrb i nijedan od njih nije bio ugrožen.

Damir Tovarović (38), Jakov Podrug (24), Hrvoje Baković (32), Ante Firić (27), Stjepan Mihovilović (31) i Ivan Mišković (19) bili su razdvojeni, što je uobičajeni postupak kada se smještaju osumnjičenici za isto kazneno djelo.

Naslovnica Regional

Najčitanije

RAZGOVOR S POVODOM: ZAMJENIK DIREKTORA HRVATSKIH VODA Prekopat ćemo Dalmaciju i milijardama iz europskih izvora potaknuti preporod čitave regije! U svim planovima je i zadarsko područje, evo gdje će se sve raditi!

Prekopat ćemo Dalmaciju i milijardama iz europskih izvora potaknuti preporod čitave regije! U svim planovima je i zadarsko područje, evo gdje će se sve raditi!
  Valentin Dujmović ne krije da se lokalne komunalne tvrtke i Hrvatske vode međusobno gledaju "...
Prekopat ćemo Dalmaciju i milijardama iz europskih izvora potaknuti preporod čitave regije! U svim planovima je i zadarsko područje, evo gdje će se sve raditi!