StoryEditorOCM
RegionalVIRANI U SLOVAČKOJ I ČEŠKOJ REPUBLICI

Tradicionalno sudjelovanje na najvećim turističkim sajmovima i prezentacija virskog turizma

Piše Kažimir Škrbić/Virski list
27. siječnja 2018. - 13:41
SAJAM_000

Predstavnici Općine Vir i destinacijske kompanije "Vir turizam" boravili su proteklog i ovog tjedna u Slovačkoj i Češkoj Republici na najvećim tamošnjim turističkim sajmovima.

Tradicionalno druženje s prijateljima i poslovnim partnerima počelo je na turističkoj prezentaciji i sajmu u Brnu (18. - 21. siječnja), drugom najvećem gradu u Češkoj, na kojoj su pored virskih predstavnika sudjelovali i veleposlanica Republike Hrvatske u Češkoj Republici Ines Troha i Marin Žužul iz Veleposlanstva RH, potom počasni konzul RH u Českoj Ivo Nespor, direktorica praškog Ureda Hrvatske turističke zajednice Jelena Bilić, zamjenik župana Zadarske županije Šime Vicković, službeni tajnik prijateljskog Grada Oslavanyja Miloš Černý te brojni predstavnici turizma i čeških medija.

Zamjenik načelnika Općine Vir Antonio Vučetić, općinski vijećnik i djelatnik "Vir turizma" Srđan Liverić, direktorica poduzeća "Vir turizam" Kristina Perić te voditelj Turističke agencije "Vir turizam" Mate Čulina bili su predstavnici Vira i domaćini prezentacije na kojoj je uvodnu riječ održala direktorica Bilić, a samu prezentaciju uz prikazivanje turističkog promidžbenog filma "Vir 365" vodio je zamjenik načelnika Vučetić. Uz prezentaciju, Virani su na turističkom sajmu u Brnu imali štand zajedno s praškim Uredom HTZ-a.

Slovački dio turističke promocije Vira odrađen je u istom sastavu s prezentacijom 26. siječnja u Bratislavi, a uz virske prezentere sudjelovali su i brojni predstavnici slovačkih medija, investitori, poslovni partneri virske destinacijske kompanije, kao i veleposlanik Republike Hrvatske u Slovačkoj Aleksandar Heina i direktorica Ureda Hrvatske turističke zajednice u Bratislavi Nora Henterova.

Ugledne goste i najviše predstavnike RH u Bratislavi na prezentaciji su dočekali zamjenik načelnika Vučetić, općinski vijećnik Liverić, direktorica Perić te voditelj općinske turističke agencije Čulina.

 

 

20. travanj 2024 13:50