StoryEditorOCM
Regional'PRVO MI SE NAGUZITE, A ONDA LEZITE KAKO VI ŽENE NAJVIŠE VOLITE'

Nasrtljivom doktoru nakon velike bure zabranili rad s pacijentima do kraja istrage!

Piše JL
5. veljače 2018. - 18:44
bolnica_dubrava1-161011

Liječniku iz KB Dubrava o čijem su neprofesionalnom odnosu prema pacijentima zadnjih dana pisali mediji izrečena je zabrana rada do okončanja postupka rješavanja osnovanosti pritužbe. O tome se službenim priopćenjem oglasila i sama bolnica, javlja jutarnji.hr.

- S obzirom da su u pritužbi pacijentici izrečene ozbiljne optužbe protiv liječnika zaposlenog u našoj ustanovi kojima su narušeni ime i ugled KB Dubrava Zagreb te zbog možebitnih povreda dostojanstva drugih pacijenata odlučeno je kao što je naprijed navedeno, stoji u službenom priopćenju KB Dubrava koje je objavio RTL.

Podsjećamo, ortopeda je više pacijenata optužilo za neprofesionalno ponašanje, vrijeđanje i psovanje, a naknadno je otkriveno da je ortopedu dosad izdano pet pisanih upozorenja zbog neprofesionalnog odnosa s pacijentima, ali je sve na tome i ostalo.

O šokantnom ponašanju ortopeda iz zagrebačke KB Dubrava prva je javno progovorila pacijentica Lana Žugec, koja je svoje neugodno iskustvo ispričala za emisiju 'Provjereno' Nove TV. Nakon toga je pokrenuta interna istraga, a ministar zdravstva Milan Kujundžić u bolnicu je poslao i zdravstvenu inspekciju.

Nakon svjedočenja pacijentice Žugec, javili su se i drugi pacijenti, no oni su prigovore na ortopedov račun iznosili već godinama na specijaliziranim internetskim stranicama.

“Prvo mi se naguzite, a onda lezite onako kako vi žene najviše volite, na leđa s jako raširenim nogama”, “Imate tešku autoimunu bolest; to vam je Božja kazna jer niste svima dali”, “Naslonite guzicu na vrata, podignite ruku i recite “Pozdrav Poglavniku!”, “Razgovarat ću radije s vašim mužem, vi ženske ste neuračunljive. Sviđa li se vama biti njezin rob?”... To je samo dio svjedočenja pacijenata o ponašanju ortopeda iz zagrebačke Kliničke bolnice Dubrava.

18. travanj 2024 12:53