U LIŠANIMA SU NAJAKTIVNIJI UMIROVLJENICI, POSJETILI IH I ZADRANI Imaju grupe za rekreaciju, kulturu, pjevačku grupu, uskoro će na izlet, a u Zagrebu organiziraju „Noć Lišana!“

U LIŠANIMA SU NAJAKTIVNIJI UMIROVLJENICI, POSJETILI IH I ZADRANI
Joso Nimac, Ive Nimac kuhar, Ivan Nimac i Željko Mijić
Joso Nimac i gosti iz Zadarske županije
Stipe Mamić i Joso Nimac

U zgradi Općine, Udruga umirovljenika Lišane održala je redovnu godišnju skupštinu. Na ovom događaju okupilo se svih pedeset članova. Podneseno je i većinom glasova prisutnih prihvaćeno Izvješće o radu za 2017.godinu, Financijsko izvješće za 2017.godinu, Prijedlog plana rada za 2018.godinu, Prijedlog Financijskog plana za 2018. godinu, te izvješće Nadzornog odbora o zakonitosti rada udruge.

Kao posebni gosti godišnjoj skupštini bili su nazočni Milivoj Dujela, predsjednik Udruge umirovljenika Zadarske županijske, Marin Nimac, predsjednik Udruge umirovljenika Grada Zadra i Ivica Musić, načelnik Općine Lišane. Iz programa brige za umirovljenike može se vidjeti da će se Udruga zalagati za održavanje raznih aktivnosti za svoje korisnike. Već postojećim aktivnostima poput rekreacije i grupe za kulturu, dodana je nova pjevačka grupa.

Velika mi je želja da se naši članova uključe u razne sekcije, ovisno o svojim sklonostima, i da uz druženje zaboravimo na svakodnevne brige. Tijekom godine održavat ćemo tematske večeri, a planiramo zanimljive izlete diljem Hrvatske. Planiramo organizirati tradicionalnu "Noć Lišana" u Zagrebu, gdje bi se na jednom mjestu okupili svi Lišanci koji žive u Zagrebu i Lišanima. Zahvaljujem se od srca načelniku Općine Lišane Ivici Musiću koji nam je besplatno ustupio u zgradi Općine prostoriju za našu Udrugu umirovljenika. Zahvaljujući našim članovima, donirane su fotelje, televizor, šank za piće, hladnjak i šahovske ploče. Naša prostorija je uređena i ugodna za druženje -rekao je Joso Nimac, predsjednik Udruge umirovljenika Lišana.

On je bivšim načelnicima Općine Lišane Ivanu Nimcu, Željku Mijiću i legendarnom kuharu Ivi Nimcu uručio prigodne poklone, čuvene bukare, kao znak zahvalnosti što su bili veliki donatori za opremanje nove prostorije Umirovljenika koja se nalazi u sklopu općinske zgrade. 

Naslovnica Regional

Najčitanije

FOTO: OVAKVE APARTMANE JOŠ NISTE VIDJELI: Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!

Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!
Marko Duvančić (42), vinar iz Razvođa, pokucao je jedne večeri na vrata svoje kuće, pričekao da mu supruga ...
Gosti su ga gnjavili da nemaju gdje prespavati kad popiju 'čašicu više' pa ih je odlučio smjestiti u stare bačve iz Dalmacijavina – tamo guštaju k'o u najluksuznijem hotelu!

DALMATINSKI IZNAJMLJIVAČI OTKRILI NAJLUĐA ISKUSTVA S TURISTIMA: Misterioznu 'rusku agenticu' još dugo će pamtiti, Poljaci su htjeli seks u troje s domaćicom, a najgadljivija je priča s poznatom influencericom!

Misterioznu 'rusku agenticu' još dugo će pamtiti, Poljaci su htjeli seks u troje s domaćicom, a najgadljivija je priča s poznatom influencericom!
Kad završi sezona i Česi isprazne apartmane, piju se njihova piva još mjesecima. I ishlapjeli trećerazredni visk...
Misterioznu 'rusku agenticu' još dugo će pamtiti, Poljaci su htjeli seks u troje s domaćicom, a najgadljivija je priča s poznatom influencericom!