StoryEditorOCM
RegionalVELIKA POTRAGA

Hoće li policija uspjeti pronaći 17-godišnju kćer jednog od čelnih ljudi poznate navijačke skupine, kojeg je Torcida nedavno pretukla?

Piše Ante Talijaš / Jutarnji list
23. travnja 2018. - 16:39
nestaladjevojka_

Danas oko 11 sati na području u blizini Šibenskog mosta službenici Temeljne policije pronašli su 43-godišnjeg Nikicu Šupu iz Šibenika, koji se u petak udaljio u nepoznatom pravcu iz stana na Šubićevcu. Nestanak službenika jedne bankarske kuće prijavio je u nedjelju ujutro njegov otac, piše Jutarnji list.

JESTE LI JE VIDJELI? U Šibeniku nestala 16-godišnja djevojka, od jučer nitko ne zna gdje je Matea

- Nakon što je nestali pronađen, odveden je na obvezatni zdravstveni prijedlog. Još ne možemo iznositi detalje o uzrocima njegova nestanka – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko-kninske.

Četvrti dan i dalje se intenzivno traga za nestalom 17-godišnjom djevojkom Mateom Anaković, koja se također u petak udaljila iz svog obiteljskog stana u ulici Petra Preradovića u Šibeniku. Kako doznajemo, Matea je kći Igora Anakovića, tajnika šibenskih Funcuta, koji je prije šest mjeseci zadobio teške ozljede u napadu veće skupine Torcide na Funcute u središtu Šibenika. U tim neredima Igora je jedan od pripadnika Torcide udario metalnom šipkom po glavi...

23. travanj 2024 21:47