PROSLAVLJENI RUKOMETAŠ NAPRAVIO KAOS U BOLNICI Njegova zaručnica rodila u 22. tjednu trudnoće, on upao u rađaonu, urlao i šutirao sve pred sobom

PROSLAVLJENI RUKOMETAŠ NAPRAVIO KAOS U BOLNICI

Prava drama odvijala se prije dva dana u kasnovečernjim satima na Klinici za ginekologiju u Beogradu, u Višegradskoj ulici, kada je zaručnica proslavljenog srpskog rukometnog reprezentativca uslijed komplikacija rodila bebu u 22. tjednu trudnoće. Beba je težila samo 600 grama.

Izbezumljeni rukometaš upao je u rodilište pokušavši razvaliti vrata, vikao je, svaljivao krivicu na liječnike, a potom ušao čak i u rađaonicu gdje je civilima pristup zabranjen, piše Blic.

U petak navečer je zaručnica poznatog sportaša iz jedne beogradske bolnice prebačena na Kliniku zbog komplikacija u trudnoći. Dobila je terapiju i ostala u bolnici.

Drama je počela u nedjelju navečer, pola sata prije ponoći, kada su dežurne liječnice, nakon pregleda trudnice zaključile da je stanje jako loše te je ona hitno prebačena u rađaonicu, te je započeo privremeni porod.

Nekoliko minuta kasnije njezin je zaručnik stigao u bolnicu i prema izjavama dežurnih liječnika, s vrata je počeo raditi kaos.

Za Blic je sve ispričala dežurna ginekologinja, dr. Aleksandra Matvejević Rajić.

- Pokušao je razvaliti glavna ulazna vrata, koja se, inače, zaključavaju u 22 sata, ali to mu nije pošlo za rukom, pa je lupao i pokušavao ih nasilno otvoriti. Onda je pronašao sporedni ulaz i s još dvije žene ušao u bolnicu - ispričala je.

Uputio se pravo na odjel, na kojemu je ležala njegova zaručnica, ali nije ju pronašao.

- Urlao je i šutirao vrata, budio žene koje su spavale. Valjda mu je netko rekao da mu zaručnica nije tu, pa je otišao na treći kat prema rađaonici. Ušao je unutra iako je civilima ulaz zabranjen. Čim je kročio na odjel počeo je vikati na nas. Urlao je da smo mu ubili dijete, nazivao nas pogrdnim imenima. Šutirao je sve što mu se nalazilo na putu - kroz suze i još uvijek u šoku se prisjetila dr. Matejević Rajić.

- Na kraju su ga samo jedna staklena vrata dijelila od žene koja je u tom trenutku rađala i koja se jako uznemirila zbog njegove vike i urlanja. To je veliki i krupan čovjek, a u nedjelju su sve same žene bile dežurne. U jednom trenutku krenuo je na kolegicu, koja je u rukama imala nekakvu šipku i njome se branila. Ja sam mu u tom trenutku nešto govorila, da treba izaći, da nas ostavi na miru. Na kraju su ga te dve devojke, koje su bile sa njim, smirile i odvukle napolje - ispričala je ginekologinja, prenosi Jutarnji list.

Dok se u rađaoni odvijala prava drama, zaručnica rukometaša bila je u boksu. Iako su liječnici krenuli izvršiti pobačaj, beba je rođena živa i težila je svega oko 600 grama. Odmah su, kaže doktroka, pozvani i neonatolozi i pedijatri.

Drama sa poznatim rukometašem, čiji identitet beogradski mediji ne otkrivaju, nastavljena je i ispred klinike.

- Skupila se ispred ulaza u Višegradsku skupina ljudi, njih 10 do 15. Mi smo sve to gledali sa prozora i nikome nije bilo ugodno. Plašili smo se da ne nagrnu svi u zgradu. U međuvremenu nas je trglo i zvono na interfonu. Videli smo da ispred stoje dva muškarca i dvije žene. Zaštitar im je tada rekao da može samo jedna osoba ući - rekla je.

U bolnicu je puštena njezina sestra, koja je inače poznata pjevačica i kojoj je sve objašnjeno. Nakon toga rukometaš i njegovi prijatelji su otišli, piše Blic.

Neki mediji su prenijeli da se radi o bivšem reprezentativcu Jugoslavije u rukometu Nedeljku Jovanoviću (47).

Naslovnica Regional

Najčitanije

FOTO: GLOBALIZACIJA IH JE NATJERALA DA POSAO NAĐU NA 2.000 KILOMETARA UDALJENOM DUGOM OTOKU U "Mardešiću" radi 13 Ukrajinaca! Maskirani u 'češke turiste', sudjelovali su na mjesnom karnevalu, idu na tečaj hrvatskog, veseli su i zadovoljni životom u Salima

U
Na ovogodišnjem se karnevalu u Salima na Dugom otoku, među maškaranim skupinama pojavilo i desetak veselih sudio...
U "Mardešiću" radi 13 Ukrajinaca! Maskirani u 'češke turiste', sudjelovali su na mjesnom karnevalu, idu na tečaj hrvatskog, veseli su i zadovoljni životom u Salima