StoryEditorOCM
RegionalMAJKA DOŠLA U VRTIĆ PO SINA, ALI GA TAMO NIJE ZATEKLA

„Uvjeravali su me da ga je odvela baka, ali nije, mislila sam da će mi srce stati…!“

Piše Zadarski.hr
22. svibnja 2018. - 12:12
baka i unuk

Nevjerojatna priča stiže iz mjesta Ferdinandovac kraj Đurđevca. Naime, kako piše portal ePodravina, majka Ivana došla je po svojeg trogodišnjeg sina u vrtić Košutica, no odgojiteljica koja je ujedno i ravnateljica vrtića, rekla joj je da malenog nema jer ga je već kući odvela baka.

- Bilo mi je to malo neobično, no otišla sam kući i pitala svekrvu je li ga pokupila u vrtiću, a ona meni da nije. Srce mi je stalo, mislila sam da su ga ukrali, da ga više nikad neću vidjeti, odmah smo nazvali policiju - kaže Ivana.

Odmah je pohitala natrag u vrtić i počela pretraživati dječje ormariće da vidi čije cipelice nedostaju.

- Bila sam u šoku, nije mi bilo jasno što se dogodilo, dok me ravnateljica uvjeravala da je dijete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mojeg sina bile su u ormariću, a patike od jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili o čemu bi se moglo raditi.

Nazvali su mamu djeteta koje je još uvijek bilo u vrtiću, a čijih cipelica nije bilo i rekli joj što se dogodilo. Ona je tad nazvala baku koja je tek tad shvatila da je kući odvela krivo dijete.

- Baka je rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk - priča majka Ivana.

Kad se čitava zavrzlama razriješila, svima je pao kamen sa srca.

- Zamislite što nam je sve prošlo kroz glavu, da dođete po dijete, a njega nema, dok vas netko uvjerava da je kod kuće. Grozno! Sreća da smo ga našli, iako nam baš nije jasno kako baka nije vidjela da to nije njen unuk. Ne daj Bože nikome - žali se mama Ivana.

Iz vrtića više nisu bili dostupni za komentar, a iz policije su javili da su obaviješteni o slučaju, no da nema elemenata kaznenog djela ili prekršaja, prenio je Jutarnji list.

23. travanj 2024 18:04