StoryEditorOCM
RegionalFOTO: 'TAMAN SAM S UNUČADI KRENUO U ŠETNJU, MA NE MOŽEŠ OD SRAMA...'

Gospodin iz Splita zgrožen golišavom odjevnom kombinacijom atraktivne dame

Piše Slobodna Dalmacija
9. srpnja 2018. - 23:25
split_

"Taman san pridvečer odlučija izać u đir s unucima. Ponili su romobile i krenili smo prema Zapadnoj. Lipo nedjeljno predvečerje, nije puno vruće, taman za šetnju i slaju.

'ULTRAŠICE' SE NADMEĆU KOJA ĆE PRIVUĆI VEĆU PAŽNJU, POKAZAT ĆE SVA SKROVITA MJESTA Evo koje su djevojke noćas dominirale partyjem na Poljudu

Kako smo se sa Zvončaca spuštali prema hotelu Marjan tako mi je bilo sve neugodnije. Oko mene gospođe šetaju ka da su na plaži, ma na kojoj plaži, još i gore.

Nemam ja ništa protiv ni kratke veštice, ni lipe noge, Bože moj, ali šta je previše, previše je...", priča Slobodnoj Dalmaciji zgroženo Splićanin, doslovno sablažnjen prizorima koji su ga zatekli na popularnoj splitskoj šetnici.

U prilog svojoj priči pokazuje i fotografiju koju je snimio mobitelom.

"Ma mora san to pokazat dalje, mora san ukazat da se izgubija svaki kriterij i busula, nije red da se gostima dopušta da ovakvi šetaju po gradu!" - inzistira vitalni splitski umirovljenik, koji je Slobodnu Dalmaciju zamolio da ne izlazi s njegovim osobnim podacima.

"A eto, Ultra je bila ovog vikenda, festival, pa su nam i gosti bili malo osebujniji..." - pokušali su novinari "ublažiti šok" gospodinu.

"A di su oni redari koji naplaćuju kazne? Pa baš kad je Ultra trebaju bolje patrolirati!" - uzvratio je.

26. travanj 2024 21:38