StoryEditorOCM
RegionalZABILJEŽENA SAMO DVA INCIDENTA

U Viru razbili retrovizore BMW-u koji se probijao kroz mnoštvo, u Petrčanima skakao vozačici po haubi auta

Piše M.K.
12. srpnja 2018. - 12:14
slavlje_zadar5-110718

Slavlje je na području Zadarske županije uglavnom prošlo u granicama kontrole, jedino su na Viru i u Petrčanima zabilježeni incidenti u kojima su oštećeni automobili.

U Viru je u ponoć i pol u Ulici Borisa Krnčevića 24-godišnjak svojim BMW-om pokušao proći kroz mnoštvo. Pokušaj je prošao s razbijenim bočnim retrovizorima, a vlasnik vozila je dobio i šakom u glavu kad je izišao iz auta. Policija istražuje slučaj.

U Petrčanima je u ponoć vlasnica opela prijavila oštećenje vozila u ponoć. Incident se dogodio za vrijeme slavlja. Jedan je navijač skočio na haubu automobila, a onda je razbio i bocu o vjetrobransko staklo.

S obzirom da je izgrednik poznat, policija će ga pronaći i prekršajno kazniti.

Nevjerojatno zvuči, ali policija tijekom večeri i noći na području Zadra nije zabilježila narušavanja javnog reda, oštećenja imovine, požara, ili težih prometnih nesreća. U policiji kažu kako mogu biti zadovoljni ukupnim stanjem sigurnosti, vezano za praćenje nogometne utakmice. S obzirom na ogroman broj građana na ulicama i izuzetno nabrijanu atmosferu, policija je zajedno sa svim ostalim žurnim službama, odradila kvalitetan posao, kazao nam je glasnogovornik policije Elis Žodan.

26. travanj 2024 10:16