DIVLJAO NA KUĆICAMA Popio, ali račun nije htio platiti, pa pobacao grijalice i suncobran, udario zaštitara i policajca... Jedva su ga svladali i odveli u postaju

DIVLJAO NA KUĆICAMA

Mirnu večer na splitskoj Rivi u četvrtak oko 21.15 sati poremetio je 21-godišnji D.G iz Splita koji je izazvao nered ispred ugostiteljskog objekta "Cicibela".

On je najprije odbio platiti račun, a u vidno alkoholiziranom stanju je vikao te razbacivao inventar (suncobran i grijalicu). Kada su intervenirali zaštitari "Pit bulla" nastavio je s agresijom pa je udario zaštitara rukom u lice te su obojica nakon toga pali na pod.

Po dolasku policije, 21-godišnjak se nije smirio nego je je udario policijskog službenika glavom u predjelu jagodične kosti, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje) priveden u službene policijske prostorije. D.G. je odbio alkotest i liječničku pomoć, a liječničku pomoć su odbili i udareni zaštitar i policajac.

U tijeku je kriminalističko istraživanje pa će se vidjeti hoće li policija ići i s kaznenom prijavom zbog uporabe sile prema službenoj osobi ili će sve ostati na narušavanju javnog reda i mira.

Inače, mladić koji je na kućicama radio nerede je otprije poznat policiji po teškim krađama, nasilničkom ponašanju, razbojništvu i petljanju s drogom u više navrata.

Naslovnica Regional