StoryEditorOCM
RegionalTKO JE MLADIĆ KOJI JE PRETUKAO DJEVOJKU U VIŠKOVU I UDARAO JOJ GLAVOM O ASFALT

Policijski dosje mu je podeblji: mlatio je i pljačkao maloljetnike...

Piše JL
30. prosinca 2018. - 13:43
Policijska traka

Nakon što je u subotu uhićen 26-godišnjak koji je u petak pretukao djevojku (19) ispred noćnog kluba u Viškovu i ostavio je ozlijeđenu da leži na cesti, Novi list donosi detalje o tom muškarcu. Radi se o Š.L., koji je policiji već poznat po debljem dosjeu. On je, naime, u proteklih desetak godina već bio procesuiran zbog više kaznenih i prekršajnih djela.

Prije tri je godine bio optužen zbog razbojništva, ali i zbog nedolaska na sud, pa je za njime bila raspisana i tjeralica. Š.L. je 2012. godine s još trojicom mladića napao dvojicu maloljetnika. Zatražili su ih cigarete, a kada su oni odgovorili da ih nemaju, Š.L. je jednog od njih počeo udarati šakama po glavi. Pritom ga je natjerao da mu da mobitel, dokumente, novčanik i ručni sat vrijedan četiri tisuće kuna. Mobitel su uzeli i drugom maloljetniku kojeg su također istukli. Š.L. je i prije toga bio osuđivan za teške krađe.

Podsjetimo, u petak je 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja. Svjedoci tvrde da je djevojci, kojoj se prije toga navodno žestoko nabacivao, nakon što ga je ona odbila nekoliko puta glavom udario o asfalt. Pritom je maltretirao i djevojke koje su bile s njom. Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Prije nego što sudac donese odluku, u nedjelju bi trebalo biti saslušano još pet svjedoka, piše Novi list, a do tada će Š.L. biti u zatvoru. Na sud su stigle i dvije djevojke koje su svjedočile događaju od petka.

20. travanj 2024 16:32