FOTOREPORT: SVEČANO U BIOGRADU Dodijeljene nagrade i priznanja zaslužnim građanima, Grad slavi svoj dan!

FOTOREPORT: SVEČANO U BIOGRADU

U petak navečer u Biogradu je, u sportskoj dvorani Srednje škole, održana središnja svečanost proslave obilježavanja Dana Grada i blagdana sv. Stošije, nebeske zaštitnice Biograda. U dvorani je, s početkom u 18 sati, održana svečana sjednica Gradskog vijeća, na kojoj su dodijeljene i nagrade - Silvio Ferara dobitnik je Nagrade za životno djelo, zbog iznimnih dostignuća i doprinosa koje je ostvario tijekom Domovinskog rata vođenjem Centra za obavješćivanje Biograd, kao i u svekolikom radu u društvenom životu s mladima.

Godišnju nagradu dobili su Dobrovoljno vatrogasno društvo Biograd te Športsko-ribolovna udruga "Podlanica" iz Biograda.

Gradonačelnik Ivan Knez uručio je i devet grbova grada Biograda zaslužnim sugrađanima, a to su Petar Pešić, njegov brat Mladen i sin Davor, Radoslav Dominis, Domagoj Pribilović, Ivica Kapitanović, Gordana Kupus, Milivoj Bogdanić i Zvonko Dežnak.

Naslovnica Regional

Najčitanije

RAZGOVOR S POVODOM: ZAMJENIK DIREKTORA HRVATSKIH VODA Prekopat ćemo Dalmaciju i milijardama iz europskih izvora potaknuti preporod čitave regije! U svim planovima je i zadarsko područje, evo gdje će se sve raditi!

Prekopat ćemo Dalmaciju i milijardama iz europskih izvora potaknuti preporod čitave regije! U svim planovima je i zadarsko područje, evo gdje će se sve raditi!
  Valentin Dujmović ne krije da se lokalne komunalne tvrtke i Hrvatske vode međusobno gledaju "...
Prekopat ćemo Dalmaciju i milijardama iz europskih izvora potaknuti preporod čitave regije! U svim planovima je i zadarsko područje, evo gdje će se sve raditi!