PROMOCIJA 43 DIPLOMANTA NA VELEUČILIŠTU BALTAZAR U BIOGRADU Dekan: Ponosimo se vašim uspjehom do kojeg ste došli prelazeći brojne prepreke koje su vam se našle na putu. Uspjeli ste!

PROMOCIJA 43 DIPLOMANTA NA VELEUČILIŠTU BALTAZAR U BIOGRADU

Na svečanoj promociji desete generacije promovirana su 43 diplomanta stručnog studija poslovne ekonomije i financija na dislociranom studiju Veleučilišta Baltazar Zaprešić u Biogradu na Moru.

– Ponosimo se vašim uspjehom do kojeg ste došli prelazeći brojne prepreke koje su vam se našle na putu, od onih osobnih, poslovnih i studentskih. Uspjeli ste zahvaljujući podršci vaše obitelji, poslodavcima i kolegama! – kazao je prof. dr. sc. Vladimir Šimović, dekan Veleučilišta Baltazar Zaprešić na svečanosti u Biogradu.
Promocija je održana u biogradskom hotelu "Adria", a uz dekana Šimovića promotori su bili dr. sc. Dragutin Funda, dr. sc. Pavo Ivić, voditelj dislociranog studija u Biogradu, te mr. sc. Drago Bago, predsjednik Upravnog vijeća.

– Dodjela zvanja stručnih naziva rezultat je zajedničkog rada studenata, zaposlenika i vanjskih suradnika. Uvjeren sam da će promoventi svojim znanjima i kompetencijama bitno doprinositi razvoju organizacija u kojima već jesu ili će biti zaposleni – kazao je promotor dr. sc. Funda koji je napomenuo kako je s nova 43 diplomanta ukupan broj studenata koji su završili dislocirani studij u Biogradu sada 197!

Veleučilište Baltazar Zaprešić broji više od dvije tisuće studenata i jedno je od najvećih privatnih studija u Hrvatskoj, koji osim sjedišta u Zaprešiću dislocirane studije ima u Zagrebu, Osijeku i Biogradu.

– Bitno je istaknuti kako je u ovoj akademskoj godini, u Biogradu, stručni studij poslovne ekonomije i financija upisalo najviše studenata do sada, njih čak 43 što znači da je Baltazar prepoznat i da se dobro pozicionirao. Na ovaj je način i Biograd postao akademski grad, a Baltazar se od drugih studija razlikuje po tome što svi njegovi studenti moraju odraditi i praktični dio nastave koji im pomaže da savladaju teorijski dio gradiva – zaključio je voditelj dislociranog studija u Biogradu dr. sc. Pavo Ivić.

U ime generacije novih diplomanata upravi Veleučilišta, svim nastavnicima i kolegama zahvalila je najbolja studentica generacijeMarija Striguljica koja je studij poslovne ekonomije i financija završila s prosjekom ocjena 4,5. Svojim kolegama je zaželjela puno uspjeha u profesionalnom radu i životu uz rečenicu Alberta Einsteina "Život je kao vožnja biciklom. Da biste držali ravnotežu, morate se nastaviti kretati".

U zvanje stručnog prvostupnika poslovne ekonomije i financija promovirani su: Ivana Paić, Ana Končurat, Paula Rogić, Kruno Klanac, Ante Ugrinić, Marija Striguljica, Sanja Jurić, Josipa Čulina, Ivana Abramović Vujasin, Toni Klanac, Petra Piknjač, Silvia Vitlov, Marija Šarlija, Ivan Babić, Sara Dević, Ante Šarlija, Hrvoje Dražić, Tomislav Poljak, Stipan Šipić, Nediljko Kverić, Jurica Vuksan Ćusa, Mihaela Golem, Tereza Sikirić, Rebecca Čorak, Natalija Perica, Ana Buovac, Jelena Anić, Ivona Dražić, Marino Nikša, Teo Beusan, Marko Ćustić, Stipe Demo, Natasha Aceska Stevanoska, Josipa Knez, Nikolina Magić, Antonia Grdaš Ljubanović, Bruno Serdarević, Marija Đulić, Ivan Čulina, Anamarija Blažević, Željko Labrović, Gabriela Katina Vulinović i Šime Galić.

Naslovnica Regional