StoryEditorOCM
RegionalFOTO POLICIJA POTVRDILA NASILNU SMRT

U kući pronađena tri mrtva tijela: pomorac ubio ženu, punca i ranio punicu, a zatim izvršio samoubojstvo?

Piše PSD
29. siječnja 2019. - 13:15
ubojstvo_dubrovnik2-290119

NOVIJE - Iz PU dubrovačko-neretvanske javljaju kako je utvrđen identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u povijesnoj jezgri Dubrovnika - javlja Slobodna Dalmacija.

Radi se o dvije muške osobe u dobi od 64 i 77 godina, te jedna ženska osoba u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Ranjena osoba, prevezena u dubrovačku bolnicu, je 74-godišnja žena.

Prema neslužbenim informacijama, navodno je riječ o obitelji jednog dubrovačkog pomorca (1956. godište) koji je iz još neutvrđenih razloga ubio suprugu, njenog oca, te ozlijedio ženinu majku a potom izvršio samoubojstvo.

Također se doznaje, kako javlja Dubrovački vjesnik, da je riječ o osobi koja je već ranije osuđivana.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić potvrdio je kako ranjena 74-godišnjakinja ima prostrijelnu ranu na nozi i izvan je životne opasnosti.

Najstarija ubijena osoba, odnosno punac imao je 77 godina, dok je supruga imala 53 godine.

PRVA INFORMACIJA- Jutros oko 7 sati nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko,na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu, piše Dubrovački vjesnik.

Ranjena osoba je 74-godišnjakinja koja ima prostrijelnu ranu na nozi, a kako je potvrdio ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić, izvan je životne opasnosti.

Policija je na terenu, Županijsko Državno odvjetništvo vrši očevid. Navodno je riječ o obiteljskoj drami te su nastradale dvije muške i jedna ženska osoba.

Policija je uputila priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

'Jutros, 29. siječnja, oko 07,00 sati, nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko,na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Više informacija bit će poznato po završetku očevida,' kažu iz Policije.

20. travanj 2024 17:22