FOTO: ČUDOVIŠTE OD DVA I POL METRA U VODIČKOJ LUCI Dječaci ostima proboli životinju misleći da je ugor, ali ubrzo su shvatili da su gadno pogriješili

FOTO: ČUDOVIŠTE OD DVA I POL METRA U VODIČKOJ LUCI

U subotu predvečer petoro dječaka izvuklo je  zmiju dugu preko 2,5 metra iz mora vodičke luke uz rivu velikog parapeta. 

Na morskom dnu 'neobičnu beštiju' prvi je uočio 13-godišnji Niko Bilić. I on i njegov prijatelji prvo su pomislili da je možda riječ o ugoru. Posudili su osti s jednog čamca privezanog u luci te s njima uboli i izvukli  lovinu na rivu.

Njihov čuđenju nije bilo kraja, pričaju nam dječaci, kad su vidjeli da je riječ o zmiji. Odmah je bilo jasno,  kažu djeca, da je zmija bila uginula i prije nego je izvučena iz mora.

infovodice

 

Ni nekoliko sati nakon ovog događaja nije se utvrdilo o kakvoj se vrsti radi i je li je otrovnica. Na to pitanje odgovor nije znao ni lokalni veterinar Zorica.

Sudeći po dobro očuvanoj koži i tijelu gmaza, sigurno je da nije dugo provela u moru.

Zbog dobre ugojenosti, može se pretpostaviti da je zmiju nepoznata osoba  držala kao kućnog ljubimca te ju je nakon uginuća odbacilau more.

Slučaj je prijavljen policiji, koja  će provesti istragu. Jedno je sigurno da ova zmija ne pripada nijednoj poznatoj ovdjašnjoj vrsti.

infovodice

infovodice

infovodice

 
Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"