StoryEditorOCM
RegionalBITKA ZA ŽIVOT 11-MJESEČNOG DJEČAČIĆA

Majka ga je nosila u 'klokanici' kad ih je na zebri pokosio auto koji je vozila 70-godišnjakinja!

18. veljače 2019. - 21:39
policija milicija

Dječačić u dobi od nepunih 11 mjeseci teško je ozlijeđen nakon što je na njega i majku (26) u ponedjeljak oko 12,45 sati u Slavonskom Brodu na obilježenom pješačkom prijelazu naletio automobil kojim je upravljala 70-godišnja vozačica, javlja Jutarnji.

Kako neslužbeno doznajemo, dječak je zadobio ozljede opasne po život u predjelu glave te je hitno operiran u Općoj županijskoj bolnici "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu. Operacija je dobro prošla, no zbog bebine dobi liječnici su oprezni u davanju bilo kakvih prognoza.

Iz PU brodsko-posavske izvijestili su kako se nesreća dogodila u Osječkoj ulici sa sjeveroistočne strane kružnoga toka u blizini naselja A. Hebrang.

- Policija je očevidom utvrdila da 70-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom, na pješačkom prijelazu nije propustila pješakinju (26-godišnjakinju), koja je na sebi nosila tzv. 'klokanicu', u kojoj se nalazio dječak (r. 2018.).

Pritom je došlo do udara osobnog automobila u pješakinju koja je pala zajedno s djetetom na betonsku površinu. U prometnoj nesreći dječak je teško ozlijeđen i nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je lakše ozlijeđena 26-godišnjakinja puštena kući - izvijestili su iz policije u Slavonskom Brodu, koja je protiv vozačice podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

19. travanj 2024 18:01