StoryEditorOCM
RegionalPRVI OVOGODIŠNJI PEDOFIL KOJI JE ULOVLJEN U HRVATSKOJ

Otac malodobne djece djevojčici slao perverzne poruke i fotografije svog penisa i nagovarao ju na bludne radnje!

Piše 100posto
9. ožujka 2019. - 21:25
1440x620_1552146970pedofil

Balkanski lovci na pedofile o kojima smo pisali prije nekoliko mjeseci dostavili su nam gnjusnu Facebook prepisku pedofila s područja Hrvatske s tobožnjom 12-godišnjakinjom iz Zrenjanina, ekskluzivno objavljuje portal 100posto.hr.

Riječ je o Makedoncu koji je na privremenom radu u Dubrovniku, a mjesecima se dopisivao s djevojčicom koju je upoznao na Facebooku i mamio ju na bludne radnje. Makedonac s dubrovačkom adresom 'maloljetnici' je slao slike svog spolovila i poruke eksplicitnog sadržaja te ju nagovarao da mu pošalje svoje gole fotografije i fotografije svog spolovila.

Prvi ovogodišnji pedofil koji je ulovljen u Hrvatskoj

'Djevojčica' mu je odgovorila da mu neće poslati svoje fotografije dok ne utvrdi njegov identitet pa joj je poslao svoju dozvolu za privremeni boravak u Hrvatskoj. Nakon toga, 'djevojčica' je prekinula prepisku, a novi pedofil postao je žrtvom iskusnih balkanskih lovaca za pedofile, običnih građana koji pomoću lažnih Facebook profila raskrinkavaju predatore u zemljama bivše Jugoslavije gotovo na tjednoj bazi.

Ovo je prvi ovogodišnji slučaj da su ulovili pedofila s područja Hrvatske, a kako po hrvatskom zakonodavstvu namjera bez kontakta nije kazneno djelo, dubrovačka policija, najvjerojatnije još nije upoznata sa slučajem. Da stvar bude gora, raskrinkani Makedonac je i otac dvoje malodobne djece s kojom se često fotografira na svom Facebook profilu.

Dio prepiske koji su dostavili članovi inicijative Stop pedofilije objavljen je na portalu 100posto, te se može proćitati klikom na ovaj link.

20. travanj 2024 01:01