StoryEditorOCM
RegionalNA MEĐUNARODNI FESTIVAL LIKOVNIH RADOVA U SLOVENIJI STIGLO VIŠE OD 1300 RADOVA

Izabrana 23 najbolja, među njima i rad učenice sa Pašmana!

Piše Zadarski.hr
2. travnja 2019. - 14:57
Petra Pedišić i Ivana Medić

Petra Pedišić iz Likovne skupine „Mašta radi svašta“ OŠ Vladimira Nazora u Neviđanima, koju vodi nastavnica Ivana Medić, osvojila je nagradu na međunarodnom natječaju „Šetnja pod morem“ koji je raspisao Festival podvodnog filma i fotografije u Slovenskim Konjicama nedaleko od Maribora.

– Od 1311 pristiglih likovnih radova na natječaj, četveročlani žiri izabrao je 23 najbolja, a među njima i rad naše učenice četvrtog razreda Petre Pedišić koja je zamislila razgledavanje morskih ljepota u žutom ronilačkom odijelu. Izabrani radovi bili su izloženi u Kulturnom domu Slovenske Konjice, a ovih dana na satu likovne skupine „Mašta radi svašta“ proslavili smo Petrino srebrno priznanje – kazala je mentorica Ivana Medić, koja je također dobila priznanje, a njezina talentirana učenica nagrađena je velikim poklon-paketom sa svjetlećim globusom i različitim likovnim priborom.

Kako objavljuje portal nasiskolji, radovi pašmanskih učenika koje vodi nastavnica Ivana Medić već su nekoliko puta osvajali nagrade i priznanja na nacionalnim natjecanjima.

23. travanj 2024 13:28