DJEVOJČICU (8) VLADINIM ZRAKOPLOVOM PREBACILI IZ DUBROVNIKA U KLAIĆEVU 'Zbog stabilizacije stanje bilo je nemoguće učiniti to ranije'

DJEVOJČICU (8) VLADINIM ZRAKOPLOVOM PREBACILI IZ DUBROVNIKA U KLAIĆEVU

Osmogodišnja djevojčica koja je zadobila ozljede pri padu prebačena je danas Vladinim zrakoplovom iz Dubrovnika za Zagreb, javlja Dubrovački dnevnik.

Zbog stabilizacije stanja bilo je nemoguće prebaciti pacijenticu ranije, potvrdio je tu informaciju ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić, no danas je ipak uspjela stići u Klaićevu bolnicu gdje će joj biti pruženo liječenje.

Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"