FOTO: DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA ODMORIŠTU Kamion je pokosio učenike koji su išli na ekskurziju u Sv. Filip i Jakov, o tragediji u kojoj su smrtno stradale dvije djevojčice oglasila se i policija

FOTO: DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA ODMORIŠTU

O strašnoj nesreći na na odmorištu Novska sjever u smjeru Zagreba na Autocesti Zagreb-Lipovac oko 13.30 sati oglasila i policija.

Očaj i tuga zavladali su Daljem, ali i Erdutom, mjestom u kojem su živjele stradale 14-godišnjakinje koje su bile najbolje i nerazdvojne prijateljice.

U ovim trenucima očekuje se povratak autobusa s ostalim učenicima i nastavnicima koji su jutros rano krenuli na ekskurziju u Sveti Filip i Jakov.

Stravična nesreća na autocesti: kamion naletio na grupu ljudi na odmorištu, smrtno stradalo dvoje djece, više osoba ozlijeđeno

Tragedija na odmorištu: kamion je uletio bez kočenja, poginule su učenice iz Dalja, ministrica Divjak šalje krizni tim u njihovu školu​

"Oko 9.40 sati na odmorištu autoceste A3 kod Novske dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije su teško ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 59-godišnji vozač teretnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka, ulaskom na odmorište autoceste naletio na skupinu ljudi.

Tom su prilikom dvije osobe smrtno stradale, a dvije su teško ozlijeđene te su prevezene u Opću bolnicu Nova Gradiška.    

Alkotestiranjem vozača kamiona utvrđeno je da nije upravljao pod utjecajem alkohola.

Očevid na mjestu događaja vodi zamjenica općinske državne odvjetnice u Sisku, a po završetku očevida javnost ćemo upoznati s okolnostima ove prometne nesreće", priopćili su.

Prema neslužbenim informacijama, kamion je bez kočenja ušao u područje odmorišta u trenutku dok su iz parkiranog autobusa izlazili putnici te na njih naletio.

Neslužbeno doznajemo da su stradala djeca putovala iz Dalja u Zadar, a cijela grupa djece koja je bila u autobusu bili su učenici sedmog i osmog razreda. Portal SBplus precizira kako se radi o dvije učenice iz Dalja.

U OB Nova Gradišla za Jutarnji list potvrdili su kako su u njihovu ustanovu dovezene dvije ženske osobe od kojih je jedna životno ugrožena i u tijeku je reanimacija

 - Zaprimili smo dvije ženske osobe starosti oko 20 godina. Obje imaju teške tjelesne povrede. Teže ozlijeđena osoba je u iznimno teškom stanju, te se borimo za njezin život i nalazi se u šok sobi. Druga pacijentica također ima teže povrede, ali je izvan životne ugroze i nalazi se na Odjelu - rekao nam je dr. Vedran Gajski iz OB Nova Gradiška.

Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"