EUROPSKIM SREDSTVIMA DO EDUKACIJE I ZAPOSLENJA Evo posla za 20 Zadranki starijih od 50 godina s nižom stručnom spremom

EUROPSKIM SREDSTVIMA DO EDUKACIJE I ZAPOSLENJA

Dvadeset teško zaposlivih žena s nižom stručnom spremom i starijih od 50 godina trebalo bi nakon edukacije naći posao u pružanju pomoći za 100 socijalno isključenih ili socijalno izoliranih starih ljudi na području Zadra i Zadarske županije. Radi se o projektu od 4,2 milijuna kuna za koji su zajednički aplicirali Grad Zadar, Zadarska županija, Centar za socijalnu skrb, Crveni križ i Zavod za zapošljavanje, a sredstva dodjeljuje Socijalni fond Europske unije.

Za novi sustav pomoći starijim odobama vlada veliko zanimanje, a selekciju zahtjeva će obaviti zadarski Centar za socijalnu skrb.

Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"