NESTAO 72-GODIŠNJI ZADRANIN, GRAĐANI SE MOLE ZA POMOĆ Ivanu Lukiću izgubio se svaki trag, HGSS Zadar pokrenuo intenzivnu potragu!

NESTAO 72-GODIŠNJI ZADRANIN, GRAĐANI SE MOLE ZA POMOĆ

HGSS Zadar objavio je u nedjelju nestanak Ivana Lukića, među planinarima znanog kao Ive, rođenog 1947. godine, te objavom moli građane da, ukoliko ga je netko vidio ili ima bilo kakve informacije o njemu, se jave u centar 112 ili na broj HGSS stanice Zadar 091/721-0010.

- Otišao je od kuće u četvrtak ujutro i od tad mu se gubi svaki trag. Odjeven je u kratke krem hlače, plavu majcu kratkih rukava, na nogama sive sandale, na glavi krem kapu i sunčane naočale. Ive je nižeg rasta i potpuno sijede kose i brkova – stoji u objavi HGSS stanice Zadar, koji za ivanom Lukićem intenzivno tragaju.

Potraga obuhvaća urbana područja grada Zadra, Musapstan, Bibinje, Sukošan i Diklo.

Ivanu Lukiću izgubio se svaki trag od kada je u četvrtak otišao iz kuće na Bilom brigu.

Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"