StoryEditorOCM
RegionalVIDEO: ŠOKANTNI PRIZORI IZ AVIONA NA LETU S KOSOVA ZA ŠVICARSKU

Zbog snažnih turbulencija stjuardesa odletjela u strop, uspaničeni putnici vrištali, deset ozlijeđenih

Piše JL
18. lipnja 2019. - 15:40
avion

Deset ljudi završilo je u bolnici zbog ozljeda koje su zadobili tijekom snažnih turbulencija u koje je u nedjelju uletio avion bugarske kompanije ALK Airlines na liniji Priština-Basel, a na snimci koja se pojavila vidi se trenutak u kojem je jedna od stjuardesa, zajedno s kolicima za piće, doslovce odbačena u strop zrakoplova.

Na videu koji traje 30 sekundi, a koji je mobitelom snimila jedna od putnica, čuju se vrisci uspaničenih putnika, a jedna gospođa se, kako se čini, moli dok se zrakoplov nemilice trese. Kako javlja ABC News, neki od putnika su se požalili na opekline s obzirom da je dio napitaka na stjuardesinim kolicima bio vruć.

Nakon slijetanja na aerodrom u Baselu, ozlijeđeni su smješteni u nekoliko lokalnih bolnica, ali čini se da nitko nije zadobio teže ozljede.

- Let iz Prištine ušao je u turbulencije 20-ak minuta prije slijetanja. Pilot je odmah alarmirao kontrolu leta tako da su avion na pisti dočekali vatrogasci, izjavio je glasnogovornik baselskog aerodroma.

U ALK Airlinesu su također potvrdili da je došlo do turbulencije te da je snimka koja se pojavila autentična.

- Te turbulencije smo očekivali, a stjuardesa je išla pokupiti sva pića i čaše od putnika prije udara, rekli su iz kompanije i dodali da se ona nakon incidenta osjeća 'sjajno'.

Embedded video

Sky News@SkyNews

This is the moment a flight attendant was thrown to the ceiling of the plane after violent turbulence.

Ten people had minor injuries on the flight from Pristina to EuroAirport Basel.

For the latest videos, head here: https://news.sky.com/videos 

 
27. travanj 2024 03:49