StoryEditorOCM
RegionalU HOTELU ADRIATIC U BIOGRADU

LAG "Laura" slavi deset godina rada

Piše Zadarski.hr
18. lipnja 2019. - 16:13
LAG_Laura-pozivnica

Svečano obilježavanje 10 godina LAG-a LAURA održat će se u petak, 21. lipnja 2019. godine u Hotelu Adriatic (Ul. Tina Ujevića 6) u Biogradu na Moru s početkom u 12:00 sati. Ovim događajem obilježava se 10 godina od osnutka Lokalne akcijske grupe LAURA koja se od svog početka do danas prometnula u jedan od najuspješnijih LAG-ova u Hrvatskoj s više od 200 odobrenih projekata ukupne vrijednosti veće od 160 milijuna kuna, te na taj način doprinijela ukupnom razvoju svog područja.

Na svečanosti će voditelj Ivan Čupić predstaviti dosadašnje rezultate LAG-a LAURA koji uključuju brojne aktivnosti i projekte na kojima je LAG LAURA sudjelovao kao nositelj, partner ili suradnik. Također, bit će predstavljeni rezultati prvog LAG natječaja na kojem je odobreno 7 projekata za male poljoprivrednike i stanje provedbe drugog LAG natječaja za razvoj ruralne infrastrukture.

U završnom dijelu prezentacije izložiti će se planirane aktivnosti koje uključuju objavu LAG natječaja za mlade poljoprivrednike, opremanje multifunkcionalnog pogona za proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda u Poduzetničkom inkubatoru Biograd na Moru kao i pripreme za novo programsko razdoblje 2021. – 2027.

Nakon službenog dijela svi sudionici pozvani su na svečani domjenak u restoranu hotela Adriatic.

 

26. travanj 2024 15:02