StoryEditorOCM
RegionalVIDEO ULTRA! VELIKI FOTOIZVJEŠTAJ!

Pogledajte kakvo ludilo vlada: Nije dovoljna gola guza, mora biti na šljokice...

Piše PSD Tanja Gattin Zebić, Anja Popović
13. srpnja 2019. - 11:21
David Guetta (sredina gore) 2

Nastupom planetarno popularnog DJ-a i glazbenika Davida Guette počeo je festival Ultra Europe 2019 koji se ove godine premijerno održava u splitskom Parku mladeži. Premda je Guetta počeo furiozno, atmosfera u Splitu tek se treba zahuktati, piše Slobodna Dalmacija.

FOTOGALERIJA: Prva večer festivala Ultra Europe 2019

 

Split, 120719.
Prvi dan festivala elektronicke glazbe Ultra Europe 2019 koji se ove godine po prvi put odrzava na stadionu u Parku mladezi.Festival u Splitu traje do 14. srpnja.
Na fotografiji: prva vecer festivala
Foto: Nikola Vilic / CROPIX

 

Kao i protekle godine, posjetitelji Ultre trebaju proći tri kontrole. Na prvoj se pregledavaju narukvice, na drugoj sadržaj torbi, nakon čega treba proći kroz sigurnosni rendgen. Za sada nema gužvi pa smo ove tri, kako smo se i sami uvjerili, detaljne kontrole, obavili za manje od pet minuta.

Partijaneri su se ispred Parka mladeži počeli okupljati već oko 19 sati. Svi koje su novinarke Slobodone Dalmacije srele bili su odlično raspoloženi i spremni za tulum. Ekipa koju su srele pred službenim vratima šarolika je, došli su odasvud. Mnogi su tu po prvi puta. Među njima su Marko i Ivana iz Beča.

- Prvi put sam ovdje jer prije nisam imala Marka koji je Ultra Miami vidio na YouTubeu, ali smo tražili Ultra festival koji nam je bliži, u Europi. Zajedno smo godinu dana. Sretni smo u Splitu. Poslje Ultre idemo u Makarsku, pa na Pag - kaže Ivana.

FOTOGALERIJA: Prvi dan festivala Ultra Europe 2019

 

Split, 120719.
Prvi dan festivala elektronicke glazbe Ultra Europe 2019 koji se ove godine po prvi put odrzava na stadionu u Parku mladezi.Festival u Splitu traje do 14. srpnja.
Na fotografiji: partijaneri pred pocetak festivala
Foto: Nikola Vilic / CROPIX

 

Na ulazu su se već počeli natiskivati pridošli partijaneri, ali i brojni redari pristigli autobusom koji će unutar festivalskog prostora zauzeti svoje pozicije. U istom smo kadru 'uhvatili' naše policajce, njih dva i jednu Indijanku.

Za sve koji se taman upućuju prema Parku mladeži evo i informacije kakva je ponuda pića i kakve su cijene.... U odnosu na lani, ni u lipu promijenjene. Tek je iz ponude izbačeno - bezalkoholno pivo.

 

Što se tiče prostora za "jako jako važne osobe" (VVIP), tamošnje cijene sadržavaju nešto više nula.

 

Djevojka nam otkriva da se zove Tatjana i da dolazi iz Njemačke. I ona je prvi put na Ultri, a prije dolaska u Split, ljetovala je u Novalji.

 

Ludi i mladi. Takva je ekipa iz Švedske. Šveđanke pokazuju polu gole guze i poziraju nam, no nije dovoljna gola guza, već mora biti i na šljokice. Tako ekipu ispred Parka mladeži uveseljavaju mlađahne djevojke Tea i Milla koje jedna drugu mažu šljokicama. Dolaze iz Finske i prvi prvi put su u Splitu. Muški dio publike na Ultri žele da dođu i dogodine.

I pogled na društvene mreže otkriva da je ekipa već popodne bila spremna za party. Outfiti ove godine ne mogu biti luđi, festivalskiji, šareniji, no drže se cure i klasičnog dress codea, kratkih traperica i bijelih čipkanih majičica. "Ultra dan prvi, idemo!", pišu.

Naišli smo pod "hashtagom" i na dva mišićavka zapeto spremna za Ultru. Njih dvoje su, ako je vjerovati objavi, mišiće trenirali čitav tjedan po Zapadnoj obali, njihova fotka s Matejuške to potvrđuje, a poruka otkriva i koliko su (već) nabrijani...

Tijela se njišu u ritmu muzike i dok se ispred kućica čeka na kupnju karata. Za to je zaslužan DJ na RedBull stageu.

19. travanj 2024 12:58