FOTO: JE ZAGRIJALO, ALI BAŠ OVOLIKO!? I STVARNO, JE LI PRISTOJNO? U srcu Dalmacije svukle su sve sa sebe, svi ovi prizori snimljeni su u pola dana u centru grada

FOTO: JE ZAGRIJALO, ALI BAŠ OVOLIKO!? I STVARNO, JE LI PRISTOJNO?

Istina je da se živa na termometru povisila na 29 stupnjeva Celzijevih. Toliko su meteorološki uređaji zabilježili u Makarskoj u 14 sati. 

Nisu u pitanju onih ubitačnih 35, kad se i asfalt topi, ali to i nije toliko predmet ove priče. Koliko osjećaj za mjeru i elementarnu pristojnost.

Sve ove prizore po uličicama i trgovima u centru Makarske snimio je danas naš fotoreporter, u bikinijima i kupaćim kostimima s tangama šeće se gradom, ulazi u dućane, sjedi po štekatima.

"Ajme, uvik me uhvati paranoja liti kad siden na piće na štekat koje su sve gu***zice ovde znojile" - odmah se sjetim komentara kolegice od prije neki dan.

"I ko je diza noge na stolicu. Bos ili obuven, ne znan šta mi je gore..." - dometnula je s gađenjem.

Nitko ne žudi za "kuvanjem" pod odjećom na suncu, ali da je idealno modno rješenje kupaći "za po gradu", pa stvarno baš i nije.

Kao ni muška torza koja se ljeskaju i prelijevaju na suncu.

Prošle sezone naveliko se pisalo o pravilima, upozorenjima, kaznama, ne sjećamo se ni jedne.

Kao u onom ofucanom vicu o policajcu koji curu koja sjedi na pultu trafike pita: "Je l' tako i doma sidiš na trafici?", i mi rado par stvari upitali...

Naslovnica Regional

Najčitanije