StoryEditorOCM
RegionalFOTO: SLAVNI HOLIVUDSKI GLUMAC STIGAO U DALMACIJU

Spremno je pozirao obožavateljici koja ga je zatekla u trgovini u centru grada

Piše Slobodna Dalmacija
19. srpnja 2019. - 22:39
Owen Wilson

"Eno ga, Owen Wilson!", pronio se glas po štekatu jednog splitskog kafića dok je slavni glumac, s kapom na glavi, umjesto na piće svratio po zdravuspizu u jednu obližnju butigu. Tamo ga je 'zaskočila' naša čitateljica i zamolila za zajedničku fotografiju, a simpatični komičar rado joj je udovoljio.
Nažalost, nisu 'upali u priču' pa vam ne znamo reći kad je Owen stigao, je li bio na Ultri i koliko ostaje u gradu pod Marjanom, ali sigurni smo da će se zvijezda "Zoolandera", "Hotela Budapest", "Ponoći u Parizu" i trilogije o obitelji Focker dobro zabaviti...

Najvjerojatnije je ipak razlog glumčeva dolaska u Split snimanje filma "Bliss". Riječ je o novome projektu Amazon Studiosa i Endgame Entertainmenta u kojemu uz Wilsona naslovnu ulogu tumači zanosna Salma Hayek, koja je prije svega par mjeseci boravila u Hrvatskoj u društvu zvijezda filma "Hitman's Wife's Bodyguard" (preveden kao "Čuvaj me s leđa“).

U Splitu se glumica pak očekuje početkom sljedećega tjedna, kada snimanje i službeno počinje. No kako smo "uhvatili" njenoga kolegu i prije vremena, ne bismo se iznenadili kada bi i prelijepa latina prošetala Rivom i prije nego se upali prva kamera na setu "Blissa". Snimat će se u strogome centru Splita, a potom bi se glumačka ekipa trebala preseliti u Dubrovnik, gdje će također biti zabilježeni kadrovi znanstvenofantastičnog filma redatelja Mikea Cahilla.

 

 
19. travanj 2024 00:38