FOTO, VIDEO: UMIROVLJENIKA (67) U PULI MLATIO JE I PRIPADNIK HRVATSKE VOJSKE! Pretučeni muškarac opisao horor koji je doživio: 'Polomili su mi ruku i dva rebra'

FOTO, VIDEO: UMIROVLJENIKA (67) U PULI MLATIO JE I PRIPADNIK HRVATSKE VOJSKE!

Puljanin Evelino Vale (67) zbog premlaćivanja će nekoliko dana ostati u pulskoj bolnici. Podsjetimo, policija je u nedjelju navečer uhitila trojicu huligana koji su u nedjelju rano ujutro u Puli fizički nasrnuli na 67-godišnjaka.

Novinarima je ukratko kazao da je iznimno potresen, da se sada osjeća dobro i da se s takvom situacijom u životu nikada nije susreo. Naime, Vale je tog kobnog jutra bio na terasi jednog kafića na Danteovom trgu u centru Pule gdje je za vlasnike kafića čuvao inventar. - Napali su me, polomili su mi ruku i dva rebra... - počeo je svoj dramatični iskaz Vale.

- Oko 6:10 sati, 6:15, došli su njih troje i počeli ljuljati zastavu. Ja sam im rekao, 'dečki, molim vas, pustite zastavu na miru'. Ovaj jedan je pitao kada će se otvoriti kafić i otišao pogledati tamo. Ja sam mu rekao u 8.30h. Nakon toga su otišli, da bi se za sat vremena vratili. Jedan me počeo lupati, po glavi i iza. Kada sam se ustao, bacio je stolicu na mene. Vidi se na snimci. Kad sam bježao, onda sam tamo pao pa su me počeli udarati cipelama - rekao je Vale.

Vale je dodao da svoje napadače nije poznavao te da ih je prvi puta vidio. Ništa mu nisu rekli, samo su ga počeli napadati. - Stavili su kapuljače na glave i počeli mlatiti - ponovio je i rekao da ne zna koliko je napad trajao.

Kada je uspio pobjeći napadačima, krenuo je prema zaštitaru koji radi u pošti jer se nadao da će ga on zaštititi. - On ima pištolj. Da sam ja imao pištolj, ja bih ih ubio svu trojicu. Na licu mjesta. Da sam imao pištolj.

Vale kaže da nedjeljom na mjestu gdje je napadnut nema nikoga te da nije imao koga dozvati.

Naslovnica Regional

Najčitanije