StoryEditorOCM
RegionalNON-STOP PARTY NA MURTERU

Seksipilna DJ Niki Belucci tulumarila po plažama i zaboravila pokupiti stvari iz apartmana. Gazda je u panici tražio po mjestu, poruka na 'fejsu' nasmijala sve...

Piše M.K. / PSD
11. kolovoza 2019. - 15:58
zrce_belucci3-290712

Prelijepa DJ-ica Niki Belucci nastupila je u petak navečer na Murterskom Litu, "udarajući" ekipi dobar ritam u uvali Čigrađa.

"Najerotičnija DJ-ica na svijetu", kako joj tepaju mnogi, pa i organizatori ovog happeninga, na Murter je stigla iz rodne Budimpešte, a dalmatinsku obalu, u svakom slučaju, nije upoznala tek svirajući na Murteru, Zrću i sličnim party adresama, nego i ljetujući cijelo djetinjstvo na njoj. 

Niki je s roditeljima, kako je više puta ispričala, upoznala cijelu našu obalu i tradiciju ljetnih opuštanja na hrvatskim plažama, pa se natko na njima, očito, ponovno sasvim opustila, jer se, kako se čini, zaboravila vratiti u svoj murterski apartman po stvari, pa  je vlasnik zadnjih sat vremena intenzivno vapio po mjestu je li ju tko vidio.

Panika mu je, novi mu gosti stižu u 14 sati.

"Ako ko vidi Niki Belucci recite joj neka dođe u apartman po stvari!" podijelio je obavijest u javnoj grupi Murterska oglasna ploča.

"Slavni uvijek zakompliciraju život!" - uzdahnula je pratiteljica događanja.

"Baci sve kroz ponistru!" - svitovao je drugi.

Vlasnik se sretan maloprije javio s viješću da ju je locirao.

"Sviđa joj se, ne ide joj se odavde..." - prenio je kroz smijeh.

19. travanj 2024 22:49